Bűn ronda vagyok már belebolondulok. Mit tegyek? 16/f
Figyelt kérdés
Egyszerűen mikor látom a többi fiút, hogy milyen jól néznek ki legszivesebben sírnék mivel én soha nem fogok jól kinézni. Az arccsontom össze vissza van. Egyszerűen hánynom kell magamtól a görbe orromtól a szemeimtől mivel az egyik fentebb van mint a másik. Volt olyan, hogy 2 hétig még suliba se jártam mivel mikor tükörbe néztem az életkedvem is elment. Egyszer erőt vettem magamon és elmentem aznap még suli előtt gyorsan bementem a boltba és ott hangosan két lány mondta, hogy nézzétek milyen csúnya gyerek. Mindenki rám figyelt. Legszivesebben ott helybe leszúrtam volna magam. Egyszerűen már mindent csináltam, hogy valahogy kinézzek. Edzek, márkás ruhák,még egy mesterfodrászhoz is elmentem, de ezekse segítettek. Csak valamennyire növelte az önbizalmam, hogy jó ruhákban vagyok. Plasztikára gondoltam, de az életben nem lesz annyi pénzem. . Szerintetek?2015. okt. 18. 22:03
11/12 A kérdező kommentje:
Sok keresgélés után rájöttem, hogy koreában a legfejlettebb a plasztikai sebészet. Kerestem árakat, de sehol nem találtam róla információt.
2015. okt. 29. 23:23
12/12 anonim válasza:
sztem ásd el magad fejjel lefelé ha kaparsz akkor lefelé kaparj !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!