Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek is nagyon ronda a...

Szerintetek is nagyon ronda a mellem?

Figyelt kérdés

Mindig is iszonyúan zavart a formája, de legfőképpen a mellbimbóm udvarának mérete. Jelenlegi párom állítása szerint szépek és szereti őket, de egyszer fültanúja voltam, ahogy a baráti körében parizer mellnek csúfolták egy másik nő hasonló melleit. Ezt már másoktól is hallottam és méginkább elveszi az önbizalmam.

[link]

2011. aug. 23. 13:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
Igen
2011. aug. 23. 13:50
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem ronda, nagy, persze hogy picit meg van ereszkedve, a bimbóudvarról meg nem tehetsz. Fogadd el magad így, és örülj hogy nagy cickóid vannak.:)
2011. aug. 23. 13:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én imádnám őket veled együtt, ha engednéd! F/29
2011. aug. 23. 13:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát ez nézőpont kérdése!

A mérete az átlagnál nagyobb,tehát ennek akár örülhetsz is!

A mellbimbó mérete pedig,szerintem nem lényeges annyira, a mell méretéhez igazodik, érdekesen nézne ki ez a mell kicsi bimbókkal.

Ami talán engem zavarna,ha ilyen mellem lenne,az az,hogy kicsit lógós a formája.

Végül is ma már olyan jól formázó melltartók vannak,hogy ezen lehet segíteni,úgyhogy a kívülállók szemében bomba melled lehet.

Persze ruha nélkül az nem sokat ér!

De így csak a párod láthat,aki pedig olyannak szeret,amilyen vagy!

Nagyon sok nőnek problémái vannak a mellével,túl kicsi,túl nagy,túl lógós, stb.

Mindenki más. Persze a nagyokosok kitalálták, hogy milyen az ideális mell, de ez egy baromság!

Légy büszke a melledre!

Semmi gond nincs vele!Más örülne,ha ilyen lenne!

32 éves anyuci

2011. aug. 23. 13:58
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, főként az utolsót, mert nagyon sokat segítettél!
2011. aug. 23. 14:01
 6/19 Kincső Szabó ***** válasza:
92%
Az enyémek is hasonlóak, engem is zavar a bimbóudvar mérete de eddig ahány pasi látta mindegyik odavolt értük. Lógós picit mert a C kupa (én az vagyok) sztem nagyobb az átlagnál. Örülök annak, hogy nem horpad be a melltartóm és nem kell szivaccsal kitömjem, hogy "legyen" mellem. Hidd el sokan cserélnének :)
2011. aug. 23. 14:19
 7/19 anonim ***** válasza:
16%

Lognak es igen, a mellbimbo udvar tulsagosan nagy a mellbimbodhoz kepest.

Sajnos meg lehet hogy a Te parod is kibeszli a melleidet a haveri korben, de ez ne izgasson.

2011. aug. 23. 14:59
 8/19 anonim ***** válasza:
91%

hát tény, hogy kicsit lógós, de ez ennél a méretnél normális, hiszen a nagy mell csak akkor nem lóg, ha szilikon. a tied természetes, és ez jó :)

szerintem semmi baj sincs vele, inkább irigyellek, ugyanis nekem a lehető legpindúrkábbak a melleim (70a) te legalább felvehetsz szép kivágott felsőket :)

egyébként pedig egy megfelelő melltartóval gyönyörű lesz, minden pasi meg bámul majd az utcán :))

2011. aug. 23. 15:03
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Csatlakozom a többiekhez: a mérete egész korrekt, kicsit lógós, de nem vészesen, a bimbóudvar mérete pedig tényleg nagy, de még nem a "parizer" kategória, összességében semmi gáz nincs vele.

A hasad és derekad viszont 10/10 :)

F

2011. aug. 23. 15:20
 10/19 anonim ***** válasza:
59%
Nekem megfelel. 30/F
2011. aug. 23. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!