Szerintetek is nagyon ronda a mellem?
Mindig is iszonyúan zavart a formája, de legfőképpen a mellbimbóm udvarának mérete. Jelenlegi párom állítása szerint szépek és szereti őket, de egyszer fültanúja voltam, ahogy a baráti körében parizer mellnek csúfolták egy másik nő hasonló melleit. Ezt már másoktól is hallottam és méginkább elveszi az önbizalmam.
Szia!
Hát ez nézőpont kérdése!
A mérete az átlagnál nagyobb,tehát ennek akár örülhetsz is!
A mellbimbó mérete pedig,szerintem nem lényeges annyira, a mell méretéhez igazodik, érdekesen nézne ki ez a mell kicsi bimbókkal.
Ami talán engem zavarna,ha ilyen mellem lenne,az az,hogy kicsit lógós a formája.
Végül is ma már olyan jól formázó melltartók vannak,hogy ezen lehet segíteni,úgyhogy a kívülállók szemében bomba melled lehet.
Persze ruha nélkül az nem sokat ér!
De így csak a párod láthat,aki pedig olyannak szeret,amilyen vagy!
Nagyon sok nőnek problémái vannak a mellével,túl kicsi,túl nagy,túl lógós, stb.
Mindenki más. Persze a nagyokosok kitalálták, hogy milyen az ideális mell, de ez egy baromság!
Légy büszke a melledre!
Semmi gond nincs vele!Más örülne,ha ilyen lenne!
32 éves anyuci
Lognak es igen, a mellbimbo udvar tulsagosan nagy a mellbimbodhoz kepest.
Sajnos meg lehet hogy a Te parod is kibeszli a melleidet a haveri korben, de ez ne izgasson.
hát tény, hogy kicsit lógós, de ez ennél a méretnél normális, hiszen a nagy mell csak akkor nem lóg, ha szilikon. a tied természetes, és ez jó :)
szerintem semmi baj sincs vele, inkább irigyellek, ugyanis nekem a lehető legpindúrkábbak a melleim (70a) te legalább felvehetsz szép kivágott felsőket :)
egyébként pedig egy megfelelő melltartóval gyönyörű lesz, minden pasi meg bámul majd az utcán :))
Csatlakozom a többiekhez: a mérete egész korrekt, kicsit lógós, de nem vészesen, a bimbóudvar mérete pedig tényleg nagy, de még nem a "parizer" kategória, összességében semmi gáz nincs vele.
A hasad és derekad viszont 10/10 :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!