Sok ronda férfi úgy gondolja hogy esélytelen hogy párja legyen az életében. Ti mit gondoltok erről lányok?
Velem volt már olyan, hogy az illető egyáltalán nem volt az esetem, de barátok voltunk és ahogy kezdtem megismerni, egyre jobban megfogott a személyisége, mindig nagyon jól éreztem vele magam, és kezdett megtetszeni. Igaz ő nem volt ronda, de eleinte nem gondoltam volna, hogy bármilyen érzelmet tápláljak iránta a barátságon kívül.
Szerintem mindenkinek lehet párja. Az is relatív, hogy kinek mi a ronda. Lehet, hogy aki nekem ronda, az másnak élete szerelme is lehetne, illetve fordítva. Én úgy gondolom, hogy mindenki találhat párt, ha olyan a hozzáállása.
Na igen, ahogy az utolsó hozzászóló mondja, kinek mi tetszik. Engem rendre hülyének néznek, hogy milyen férfiak tetszenek meg, mást meg én nézek meg, hogy milyenekkel képesek együtt mutatkozni. Így kerek a világ.
A másik meg az, hogy a pasik általában a bögyös, piperkőc, had ne mondjam kiket veszik észre... Az olyanok persze, hogy a pénzre hajtanak(bár ott is vannak kivételek).
És utoljára két nevet írok. Monica Bellucci-Vincent Cassel. Bár, nekem Vincent is bejön, pedig tény, hogy nem helyes:)... De a sárm, az más! Az legtöbbször erőssebb, egy helyes pofinál.
Tömegével látok az utcán ronda pasikat barátnővel, feleséggel, gyerekkel, szóval nem esélytelen.
Max a tinicsajok nézik csak a külsőt, értelmes felnőtt nők már tudják hogy a belső a fontos.
Mondjuk sok ronda pasival nem az a baj hogy rondák, hanem hogy ezen nyavalyognak, meg ismerkedni sem mernek. Így persze hogy nehezen jön össze egy barátnő. Ahhoz ismerkedni is kell meg határozottnak lenni.
Minden nőt meg lehet kapni...
Ha elég sokat beszélsz hozzá
Ha elég sokat itatod
Ha elég sok pénzt adsz neki
Ha eléggé erőszakos vagy vele
Csak rajtad múlik melyik stratégiát választod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!