Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Sok ronda férfi úgy gondolja...

Sok ronda férfi úgy gondolja hogy esélytelen hogy párja legyen az életében. Ti mit gondoltok erről lányok?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 10. 10:51
1 2 3
 11/22 livia30 válasza:
100%
Kérdem én kicsit megforditva a kérdésedet.. te lennél a pasija egy "ronda" lánynak? :) Ismerkednél vele, arra gondolva hogy "óó de csúnya, de talán a belsője szép"? Ha igen, akkor a következő kérdésem az lenne "hol vaaagy?" :))) Minden "ronda" lány rólad álmodna. :)
2013. ápr. 17. 12:23
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen ismerkednék vele.
2013. ápr. 17. 13:56
 13/22 anonim válasza:

Sok ronda férfi gondolja, vagy te gondolod ezt? Nem az a baj, hogy ronda a férfi, hanem a gondolkodásmódja. Önbizalomhiányra, kishitűségre utal. Ronda pasinak is van gyönyörű párja, sőt fordítva is igaz. Ha ezen gondolkodsz kicsit, rájössz, hogy igaz. Attól, hogy valaki ronda, a személyisége lehet elragadó, sőt vonzó. Viszont ha ronda és a személyisége is ronda illetve negatív, akkor aztán reménytelen a helyzet. A nők a férfias férfiakat szeretik, itt nem az erejükre gondolok, hanem arra, aki nem sír, nyafog és lelkizik, ahogy a szappanoperák azt sugallják, hogy légy ilyen, és akkor kedvelni fognak. Ez tévhit. A nők a magabiztos, önbizalommal teli, erős személyiségű pasikat kedvelik, mert ez a típus nem esik össze ha baj van, és lehet rá támaszkodni (nem anyagilag értem) biztonságérzetet ad, hogy megvéd a bajban és a nőknek a biztonságérzet a legfontosabb. Csak ezt sok férfi elfelejti.

Adott egy ronda fiú erős, magabiztos, bátor személyiséggel, és egy jóképű kishitű,gyenge, nyafogó pasi. Te melyiket választanád?

2013. ápr. 17. 20:46
 14/22 anonim válasza:

Csodák még léteznek...

De nekem, egy olyan fiú volt az előző barátom, akiről SENKI nem gondolta volna, hogy velem jár.

Úgyhogy több önbizalom kell az ilyen "ronda" pasiknak.

2013. ápr. 18. 18:39
 15/22 anonim válasza:
hát de ebben a lányok is benne vannak mert ha egy ronda fiú odamegy 1 nap 10 vagy több lányhoz és mindegyik elküldi a bajba akkor még jó hogy nem lesz önbizalma
2013. ápr. 19. 08:18
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Amíg a ronda férfiaknak is csúcskategóriás csajok kellenek addig ne csodálkozzanak azon hogy visszautasítják őket.Oda már bizony lóvé kell ha nincs meg a jó külső
2013. ápr. 20. 18:45
 17/22 anonim válasza:
100%

Sok ronda ferfi,de a tulso oldalon is van "sok ronda no"

akkor most mirol beszelunk???Na jo ferfi vagyok,de ha te mint kerdezo az a velemenyed rolad,ronda vagy,miert gondolod hogy a masik oldalon mindenki szep????Es mi a "szepseg" hatarai,vonalai???Kinek igy,kinek ugy

2013. ápr. 21. 01:27
 18/22 anonim ***** válasza:

Én erről azt gondolom, hogy olyan nincs, hogy valaki sosem talál rá a szerelmére. Minden ember egymagában csak egy fél, és valahol biztos meg van az, akivel együtt egy egészet alkothatnak. (Ezt de szépen mondtam :D)

15l

2013. máj. 13. 21:45
 19/22 anonim válasza:
Én is ronda vagyok. Elsőnek még azt hittem nem olyan vészes a külsőm de a napokban egyre több lány "írta" és "mondta" hogy milyen "bűn ronda" vagyok. A külsőmön változtattam amennyire lehetett de ezt a "kiálló füleim" sajnos korlátozzák mert elcsúfítja az arcom. Úgyhogy már kénytelen leszek beletörődni hogy "Soha nem lesz barátnőm" "Eddig sem volt még soha" eztán sem lesz gondolom főleg hogy minden lány csak kinevet a szörnyű külsőm miatt. 17/F
2013. dec. 23. 13:30
 20/22 egytizenhétéveslány válasza:
Szerintem akármilyen csúnya is valaki(mindegy, hogy nő-e vagy férfi) meg lehet szeretni. Velem már sokszor fordult elő, hogy egy nem annyira "jóképű" fiút nagyon megkedveltem a személyisége miatt, és így egy idő után az alapvetően "nem szépnek" tartott külső jegyeit is vonzónak ítéltem meg...
2014. jan. 26. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!