Nagyon gázos, ha egy fiú /fiatal férfi/ fenékplasztikát akar, és hozzávetőleg mennyibe kerül kompletten egy ilyen műtét?
Figyelt kérdés
Sajnos hiába edzek a fenekemre rengeteget, nem akar izmosodni. Régen iszonyat kövér voltam, lapos és lóg a bőr egy kicsit rajta a fogyás után. Bezzeg máshol már jól kiizmosodtam.2012. aug. 20. 23:09
1/5 anonim válasza:
talán nem amegfelelő módszerekkel erősíted. járj futni :P
2/5 anonim válasza:
Szerintem éppen elég szép teljesítmény, h lefogytál. Ezek után nem gáz. Csak jól szeretnél kinézni:)
3/5 anonim válasza:
Konzultálj egy edzővel, lehet, nem megfelelően edzel.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes plasztikáztatnod,inkább beszélj egy szakemberrel,hátha tényleg az edzésmóddal van gond,az nem megfelelő.
Egyébként általában ezek az árak,persze orvosonként,intézményenként változó:
fenékplasztika implantátummal: 550-900 ezer
fenékplasztika implantátum nélkül:300-450 ezer
5/5 anonim válasza:
Állítólag a guggolás (főleg súllyal) rengeteget segít fenék-ügyben. Vagy lehet hason fekve összeszorítani. Próbálkoztál már ezekkel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!