Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Bűn ronda vagyok már belebolon...

Bűn ronda vagyok már belebolondulok. Mit tegyek? 16/f

Figyelt kérdés
Egyszerűen mikor látom a többi fiút, hogy milyen jól néznek ki legszivesebben sírnék mivel én soha nem fogok jól kinézni. Az arccsontom össze vissza van. Egyszerűen hánynom kell magamtól a görbe orromtól a szemeimtől mivel az egyik fentebb van mint a másik. Volt olyan, hogy 2 hétig még suliba se jártam mivel mikor tükörbe néztem az életkedvem is elment. Egyszer erőt vettem magamon és elmentem aznap még suli előtt gyorsan bementem a boltba és ott hangosan két lány mondta, hogy nézzétek milyen csúnya gyerek. Mindenki rám figyelt. Legszivesebben ott helybe leszúrtam volna magam. Egyszerűen már mindent csináltam, hogy valahogy kinézzek. Edzek, márkás ruhák,még egy mesterfodrászhoz is elmentem, de ezekse segítettek. Csak valamennyire növelte az önbizalmam, hogy jó ruhákban vagyok. Plasztikára gondoltam, de az életben nem lesz annyi pénzem. . Szerintetek?
2015. okt. 18. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Dehogynem lesz annyi pénzed, csak tanulni kell.
2015. okt. 18. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem csinálj belőle stílust és mutasd meg hogy így is lehet élni. Tudom, nem érezhetem át a helyzeted mert egyrészt lány vagyok más részt pedig azért kb. szimmetrikus az arcom, de szerintem ha ilyen helyzetben lennék én is biztos gondolnék a plasztikai műtétre. De végül remélem nem csináltatnám meg. Mert később megbánnám, lehet csak sok-sok év múlva, de akkor nagyon. Ráadásul egy csomó mellékhatása van, és ha arcba csináltatod attól pláne sok bajod lehet. Ráadásul mivel írtad hogy edzel, meg mentél fodrászhoz így csak az arcod a társadalmilag nem elfogadott. Meg különben is legalább megjegyezhető vagy. :D 14/l
2015. okt. 18. 22:18
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Sose értem miért foglalkozik ilyen szinten valaki azzal hogyan néz ki... hol számít ez? A legszebb emberek is idővel rondák lesznek. Ami számít az belül van.
2015. okt. 19. 00:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdés kiírójával. Én is így voltam/vagyok. Az elálló füleimet megműttettem, gyűjtöttem rá pánzt. Sokkal jobb lett a helyzet, de az állam és a szám ferde és az orrom is. De ezeket már nem fogom megműttetni.

Te 16 éves vagy, ezért fogsz még változni. Ezért egyelőre nem javaslom a plasztikát. Nem ez a végső formád.

Egyébként mit változtatnál meg magadon?

2015. okt. 19. 16:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Asszemtrikus az arcom az egyik szemem feljebb van mint a másik és kisebb is a másiknál. Az bal oldali arccsontosm húsosabb a másiknál. A baloldali szemöldököm pedig sokkal feljebb van mint a másik. Az orromról ne is beszéljünk mivel görbe. Csak valamennyire szimetrikusabbá szeretném tenni az arcom.
2015. okt. 19. 17:29
 6/12 rda85 válasza:
30%
Szerintem légy öngyi vagy Gyöngyi - amelyik olcsóbb, azt válaszd!
2015. okt. 23. 02:00
 7/12 anonim ***** válasza:
A szemed és a szemöldököd helyzetén nem hiszem, hogy lehet változtatni. Esetleg napszemüveggel lehet takarni. Az orrodon lehet alakítani, az biztos. A füleid rendben vannak?
2015. okt. 24. 12:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Küldenél képet? Kívancsi lettem..
2015. okt. 24. 16:16
 9/12 A kérdező kommentje:
A füleimmel minden rendben :)
2015. okt. 29. 12:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is! :) #4-es és #7-es vagyok.
2015. okt. 29. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.