Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon elvagyok keseredve....

Nagyon elvagyok keseredve. Hogy tudnám magam ezen túltenni?

Figyelt kérdés
Már évek óta zavar a kis mellem. Hihetetlenül kicsi 70/A (nagy szivaccsal). Mindig azt mondták nekem majd megnő. A frászt :/ 20 éves vagyok. 170 cm magas 57 kg. Hízni nehezen tudok. Ugye itt a nyár én is szeretnék menni strandra de egyszerűen képtelen vagyok rá. Mellesleg a fürdőruha választás is elkeserít. Az összes létező "S" fürdőruha nagy, vagy olyan ami még síkabbá tesz. Vettem egyet de nem nagy durranás. Egyszerűen megint szenvedek lelkileg emiatt és a sírás folytogat, hogy semmi mellem nincs. :( Szeretném majd a mellem megműtetni de a műtéttől is félek. Meg egyelőre 0 ft van.
2013. jún. 18. 17:33
 1/6 Bratilla ***** válasza:
93%
Nekem is kicsi a mellem, én is volt, hogy szomorkodtam miatta. De már rájöttem, hogy igazából ez nem is akadályoz semmiben, a fiúknak is ugyanúgy tetszem. :)) Legalább nem fog lógni idősebb korunkra, szerintem az rosszabbul néz ki. :D Strandra is nyugodtan menj el! Szerintem túl kritikusan szemléled magad. :) Nekem amúgy a nyakpántos, virágmitás fürdőruhák állnak a legjobban, talán azok neked is jók. :) Meg amúgy szerintem ne műttesd meg, nekem fiú barátaim mondták, hogy az nagyon kiábrándító, majdnem olyan rossz, mint a műszempilla :D
2013. jún. 18. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten az ilyen kis mellű lányokat szeretem. Szerintem ne műttesd meg magad. 26f
2013. jún. 18. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hagyd el ezen magad. Örülj hogy vékony vagy.

Én (igaz fiatalabb vagyok nálad) ,annyi kg vagyok mint te (alacsonyabb is)és nagyon szeretnék 7 kg-ot ebből leadni. Dolgozom rajta, megyeget de persze jobb lenne ha nem lenne rá szükség.

A műtét egyik ismerősömnél volt meg műtette aztán néhány évvel később (bikiniben) olyanok voltak a mellei mint az aszalt szilva. Pedig nem idős vagy ilyesmi.

Próbáld kihangsúlyozni azt amid van. :))

2013. jún. 18. 17:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem is van egy virágmintás nyakba akasztós fürdőruhám nagyon pocsékul áll. Amit most vettem az is nyakba akasztós sima rózsaszín de nem tudom...semmi extra. Barátom is azt mondta engem így szeret...de én hányni tudnék magamtól :(
2013. jún. 18. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy a te pici melled is nagyon tud tetszeni egy ezt kedvelő fiúnak. Nekem azok a nagy mellek egyáltalán nem tetszenek amire a legtöbb férfinak kigúvadnak a szemei meg csorog a nyála.
2013. jún. 18. 18:10
 6/6 rekh válasza:
Akárki akármiz írhat neked,lehet hogy jólesik de a lelki békéd csak akkor lesz meg ha megműteted magad.Azért leírom hogy vígasztalódj nekem gyönyörű nagy melleim voltak de aztán lett 2 gyermekem akiket 3 évig szoptattam,és most olyanok mint 2 dohányzacskó,nagyon durván néznek ki és én sem tudom ezt elfogadni,hiába vagyok ugyanolyan mint a terhesség elött,zavar.Úgyhogy engem szeptemberben műtenek,egyébként meg részletre is lehet..
2013. jún. 21. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!