Festett szőke vagyok, de már el vagyok keseredve, átfessem?
Fehér hajat szeretnék, de még a legjobban hasonlító árnyalat is ezüstös-szürkés. Ez nem lenne olyan nagy gond, ha a hajtő nem lenne mindig sárgás (nagyon sárgás). Zavar, és nem tudok mit kezdeni vele, fodrászhoz nem merek menni, mert tuti lecseszne nagyon. És tudom, hogy igaza van.
Már azon gondolkodtam, hogy átfestem feketére, mert akkor legalább nem kellene szőkíteni állandóan, és elég a sima festék is (eredetileg középbarna hajam van amúgy).
Csak azt is hallottam, hogy az talán még jobban roncsolja a hajat, mint a szőke. Ráadásul nagyon szeretnék szőke maradni, de ilyen áron?! Tönkremegy a hajam, folyamatosan romlik az állapota. És nem tudom megállítani. Barnára nem szeretném festeni, mert félek hogy zöld(es) lenne, és ha már festem, kipróbálok egy új színt.
De a feketétől meg azért félek kicsit, mert lehet emonak néznének, vagy hirtelen megváltozik az összhatás és a fekete hajam miatt aki rámnézne elmenne a kedve, értitek...
Valami tanács tapasztalat? Szükségem lenne rá, nem tudom mit csináljak..
18/L
"fodrászhoz nem merek menni, mert tuti lecseszne nagyon"
Ha letol, akkor fordulj sarkon és keress másikat!
Egyébként ok nélkül félsz. A fodrász belőled él! Nem érdeke, hogy lecsessze a vendégeit, mert akkor felkopna az álla.
Eddig kb 3x voltam nála, 2 éve, és szeptember-október. De utáltam odamenni. Előtte szintén nagyon rossz fodrász volt. De ő, akinél 3x voltam, mindig lecseszett, szinte lehülyézett meg állandóan a hajamat és engem minősített nem túl szépen.
Tuti keresni fogok mást, csak nem tudom hova menjek. De azt hiszem holnap megkérdezek valakit, úgyis útba esik. Hátha szerencsém lesz.
Keress másik fodrászt mindenképp. Én néhány év alatt 6 fodrászt fogyasztottam el (évente 1-2x jártam fodrászhoz).
Volt egy fodrászom, aki első 2 alkalommal tök jól levágta a hajam, utána folyamatosan elcseszte és még be is szólt. Egy centit akartam vágatni, és levágott vagy 4 centit és még le is cseszett, hogy ő nem fog 1 centikkel szórakozni. Amúgy úgy vettem észre, hogy a fodrászok -tisztelet a kivételnek- első két alkalommal szépen dolgoznak, utána mintha megbolondulnának. Beszólnak és sz@rul vágnak.
Úgyhogy én már ott tartok, hogy megtanultam magamnak vágni és festeni a hajam.
3. vagyok
Keress másikat mindenképp. Igaza van az előttem írónak, ő él belőled, ki kellene nyalja a popsid, ha hozzá mész.
Kérdezd meg valamelyik ismerősőd, aki szintén szőkítteti a haját, hogy hol csináltatja és kérj számot. Talán az lenne a legjobb megoldás, ha befestetnéd a hajad olyanra, amilyen eredetileg és lenövesztenéd a károsodottabb részt, utána kiszőkíttetnéd olyannal, aki ért hozzá.
Nekem azért egyszerűbb a dolgom, mert barnára festek. A szőkét könnyebb elrontani, ha az ember magának csinálja :)
Vörös (igazából piros) után festettem be egy jó ideig barnára, onnan lett kiszőkítve. Viszont nagyon szeretném ezt a színt megtartani.
Valahogy megoldom, de végső esetben fekete leszek... Vagy valami, mert nagyon féltem a hajam.
Mindenképp másikat keresek, igazatok van. Csak a rossz élmények miatt félek, de megoldom! :)
Elég világos bőröm van, és illik hozzá a hajam nagyon, a feketével félnék, hogy úgy néznék ki, mint egy hulla. De a fehér bőrt meg nem cserélem le semmi pénzért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!