Kinek áll jól a szőke esetleg extrém színű haj?
Figyelt kérdés
Mindenképp fehéresnek kell lennie a bőrnek, vagy egyes árnyalatok jól állnak kicsit barnább/sárgássabb bőrű lányoknak is.2012. dec. 16. 20:17
1/5 anonim válasza:
Én szolizom, és platina szőke a hajam. Nekem tetszik. :)
25/N
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Csak azért nem merek megint belevágni, mert mikor utoljára szőke voltam nagyon sápadtnak tűnt tőle a bőröm..és nem igazán állt jól..ezért szeretném eltalálni a megfelelő színt..
2012. dec. 16. 20:26
4/5 anonim válasza:
Piroshoz (ha ezt érted extrém szín alatt) nekem nagyon fehér bőröm van (és elég erős arcvonásaim).
5/5 anonim válasza:
Nekem is piros a hajam, mármint az egész alsó fele, a fülem feletti tincsektől kezdve. nem mondanám magam különösen fehér bőrűnek, de viszonyítás kérdése. Még nem hallottam olyat, hogy a bőrszínem miatt nem állna jól esetleg. :)
Szerintem annak áll jól, akinek illik a stílusához, és tudja viselni. Pl. én nem szívesen hordok piros, vagy élénk színű felsőt, nem tudom ki hogy van vele, de a piroshoz jobban tetszik a sötétzöld vagy kék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!