Szerintetek jó ez a frizu? Be merjem vállalni?
Egy amrof punk-emo csajnak jó. Ha ehhez arcod és szilárd jellemed van akkor vállad.
Ha nincs, akkor ne ,mert kapni fogod a szánakozó pillantásokat érte.
Egy női Hitachi.
Ha kissé borongós a jellemed, nem épp a legpozitívabb vagy, és nem vagy a legnőiesebb, és van hozzá arcformád, akkor nyugodtan
Nem tetszik.
A szürke nem éppen előnyös hajszín, egy ilyen haj mellé gyakorlatilag az se mindegy, milyen ruhát veszel fel.
Két percenként lehet vele fodrászhoz rohangálni, mert ha lenő kicsit vagy fakul, már csak hülyén néz ki.
A legtöbb fodrász nem tudja kép alapján elkészíteni, így lehet, hogy csalódottan mennél haza.
Sem a színében, sem a formájában nem tetszik. Extrémnek extrém, de aztán ezen kívül semmi tetszetőset nem fedeztem fel benne.
hát nekem az ilyen haj mint ennek a felső része áll a legjobban, csak annyit szenvedtem mire megnövesztettem ekkorára, hogy levágatni az egészet nem szeretném, úgyhogy ez pont ideális
csak az érdekelt hogy nem e fognak miatta az utcán hülyének nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!