Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Be merjem vállalni? Félek...

Be merjem vállalni? Félek hogy sokat ártok vele és hogy nem fog jól álni. (bőv. Lent. Képpel)

Figyelt kérdés

ősszel néhány barna titcsemet leszivattattam, és szőkés barna lettem. Most szeretnék egy barnás vöröses árnyalatot. A fodrász azt mondta hogy ugy oldható meg, ha a leszivatott részt visszafestjük a saját hajszinemre és a mellette lévő tincseket egy barnás-vöröses szinnel melírozzuk be. Félek, hogy károsítani fogja a hajamat és hogy nemfog jól állni. Kék a szemem viszonylag fehér a börőm. Szerintetek megcsináltassam ilyenre a hajam?

[link]

(L/14)

2010. nov. 28. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Sztem ez a nő gyönyörű. A haja is tetszik, szóval hajrá! ;-)
2010. nov. 28. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Basszus ez a nő tényleg gyönyörű!

Egyébként fehér bőrhöz és kék szemhez isteni a barnás-vöröses párosítás :) Szerintem különösebben nem fog ártani, ha egyébként vigyázol a hajadra - hajpakolás, balzsam, rendszeresen vágatsz a végéből és nem vasalod/szárítózod. 21/L

2010. nov. 28. 22:41
 3/9 anonim válasza:
Abszolút jó választás, hajrá! :)
2010. nov. 29. 09:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó választás lenne. Vágj bele és ne félj!

20L

2010. nov. 29. 13:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem ő a kedvenc szinésznőm (:

Nekem is rettenetesen tetszik ez a szin, csak nemtudom hogy pont ilyen lesz-e az enyém is...

2010. nov. 29. 15:49
 6/9 anonim ***** válasza:

14 évesen már fested a hajad?

Attól hogyha uganilyen színű lesz a hajd még nem fogsz ugyanúgy kinézni mint a csaj a képen :)

2010. dec. 1. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:

" fodrász azt mondta hogy ..."

Szerinted a fodrászod nem ért hozzá?!

Szerintem Ő jobban tudja mint itt

2010. dec. 1. 09:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Egészen biztos, hogy károsítani fogja a hajad. Vékonyítja, szárítja, töredezetté teszi. Minden festék ezt teszi, a sok hajfesték használattól elég szörnyűséges állapotok tudnak előállni.

Legkevésbé a természetes alapanyagokat tartalmazó és a lemosható festékek roncsolják a hajat. De persze az sem használ neki.

Üdv, HajDoktor

2010. dec. 1. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Anyum és én szőkítve vagyunk, tesóm néha vörös, néha barna, néha szőke melíros és egyikünknek sincs ronccsá törve a haja mert tudjuk hogyan kell ápolni és ennyi a lényeg az egészben.

Befestetheted nyugodtan, semmi baja nem lesz ha vágatsz 1-2 cm-t a végéből és törődsz vele.

19L

2010. dec. 1. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!