Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajba szőke tincs (ek)?

Barna hajba szőke tincs (ek)?

Figyelt kérdés
Szeretnék festetni egy vagy maximum kettő szőke tincset a hajamba. Nem túl vastagot vagy ilyesmi de azért észrevehető legyen. Gondolom tudjátok miről beszélek ez mostanában divat. Nektek mi a véleményetek? Küldenétek képeket, hogy melyik nézne ki jól? Ha valaki végképp nem tudná elképzelni milyenre gondolok, itt ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=KE15y6pGhqI (de ennél vékonyabb tincsekre gondoltam!)

2012. dec. 14. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:
a vidiben a csajnak szerintem nagyon elüt a természetes hajszínétől :\ nekem nem tetszik.kevésbé feltűnő szebb lenne
2012. dec. 14. 16:14
 2/2 Mercyy válasza:
Sziasztok, nekem is csokibarna az eredeti hajszínem,és abban van 10db. szőke tincs de én kevésnek tartom...ezért legközelebb kb.20db.-ot tetetek bele.Sztem jól néz ki, nekem nagyjából 1cm. szélesek...és nem csúnya...kicsit feltűnő..de én ezt szeretem...sajnos lenőtt már...:( mert most januárban lesz 7 hónapos...és valamikor mostanában akarom újra melíroztatni. :)
2012. dec. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!