Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Annyira el van keseredve. Mit...

Annyira el van keseredve. Mit kéne tennie?

Figyelt kérdés
A barátnőm 16 éves és van 3 anyajegy az arcán. Ezt el lehet tüntetni? Ha igen hogyan és mennyibe kerűlne?
2013. ápr. 11. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Arcról szerintem macerás.. menjen el a házi orvosához és kérjen beutaló bõrgyógyászatra..ott majd megmondják neki mik a lehetõségek..
2013. ápr. 11. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak szépészeti,sebészeti beavatkozások,amelyekkel anyajegyet távolítanak el,de ehhez szakorvos tanácsa szükséges első körben.Nem mindegy,honnan kell eltávolítani az anyajegyet és milyen okból,mekkora kiterjedésű,stb. Kérjen tanácsot bőrgyógyásztól,sebésztől.
2013. ápr. 11. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, lézeres műtéttel eltávolítható. Menjen el egy ilyennel foglalkozó magánorvoshoz. Sajnos nem lesz olcsó, a levétel valahol 20e Ft körül lesz anyajegyenként. Ha nagyon-nagyon zavarja, anyukával meg kell beszélni, szerintem segíteni fog. Vagy elmenni diákmunkában összeszedni rá a pénzt. Akkor szükséges levenni, ha kiállóak, mert akkor megsérülhetnek, ami rákosodáshoz vezethet. Amúgy érdemes megszokni, akár még szexepil is lehet belőle (Ld. Cindy Crawford és társai).

Csinálnak ilyet egyébként a bőrgyógyászatok ingyen is, a háziorvossal kell megbeszélni, hogy utalja be. A SOTÉ-n és az SZTK-kban is csinálnak ilyet, egynapos műtéteknek hívják, semmibe nem kerül. Persze a levétel helyén maradni fog nyom, ha nem pici, de azt egy plasztikai sebész eltünteti gond nélkül.

A magánvéleményem azonban az, hogy a fiúk SOHA nem foglalkoznak ilyennel, úgyhogy ezzel ne is törődjön. Még nem láttam olyan fiút, aki, ha tetszett neki egy lány, akkor ezzel foglalkozott volna. Mondom ezt úgy, hogy 38F vagyok, tehát már sok mindent láttam az életben. :)

Tornázzatok sokat, legyen feszes combotok, jó feneketek, a fiúk garantáltan megfordulnak majd utánatok.

2013. ápr. 11. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézd, mit találtam neked! :)

[link]

2013. ápr. 11. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Plasztikai sebésszel konzultájon.SZTK bőrgyógyászaton vagy sebészeten is valószínű leszedik, de az arc kényes terület, látható, én akárkire nem bíznám.
2013. ápr. 13. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!