Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit gondoltok a MISS PLASTIC...

Mit gondoltok a MISS PLASTIC HUNGARY szépségversenyről? Kinek adnátok a királynő címet?

Figyelt kérdés

2009. október 9.én rendezik meg Magyarországon a világ első plasztikázott szépségversenyét.

A verseny egyik célja, hogy a szépségről alkotott képünkbe beleférjen,hogy valaki így nyeri el az áhított testi-lelki harmóniáját.

Mit gondolt erről?

Kit választanátok a döntősök közül?

[link]

2009. okt. 3. 19:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A Miss Plastic Hungary győztese : Urbán Réka (22) lett.

Szerintem megérdemelten nyert, mivel teljes összhangban volt.

Az meglepett,hogy Bognár Nikit lepontozták, azaz csak a középmezőnyben végzett.

2009. okt. 10. 00:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Urbán Réka volt a kedvencem,és nyert is..

amúgy elég gáz maga a verseny ötlete,bár ha van olyan verseny ahol kitétel h.nem versenyezhet plasztikázott lány,akkor nekik is jár egy saját verseny,ahol csak ők vannak.

az viszont nagyon durva,h.reklámként meg van adva,melyik csajnak ki volt a plasztikai sebésze...itt van benne az üzlet...

2009. okt. 10. 12:31
 13/18 anonim ***** válasza:

előző vagyok

bocs a sok szóismétlésért

2009. okt. 10. 12:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Az első helyezettel egyet értek, hogy ő nyerte meg.

A 2. és 3.hellyel nem!!!

Szerintem: Czeglédi Editnek és Bodnár Nikolettnek kellene ott lenni.

Nem értem hogy miért mondták azt h a Miss Hungary versenyen nem indulhat plasztikázott lány, mivel a tavalyi királynő is az volt. - Freire Szilvi.

Akkor meg?

Engem a díjak leptek meg nagyon: gyémánt-nyakék,700ezer Ft értékű plasztikai műtét, Citroen C1 személyautó, budai lakás. :O

A zsűri pontozását is sokkal jobban megoldhatták volna, néha már vicc volt, ahogyan egyesével emelgették a pontozó táblájukat.

Főleg az idősebb fotó-művész pasi néha 9-re fordította a táblát de végül fejjel lefelé mutatta - így 6-pont lett!!!

Vicc volt...

2009. okt. 10. 14:57
 15/18 anonim válasza:
nagyon szépek a lányok én elso helyre a Claudia Schiferre hasonlito Lászlo Nora vivien tenném második Urbán Réka harmadik Horváth Alexa lenne. Gratula hogy felvállalták az egészet.
2009. okt. 19. 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Szalontai Áginak nem csak a melle van megcsináltatva ahogy azt a honlapjukon feltüntették, hanem a szája is, ezen kívül póthaja van. Így ránézésre neki volt a legtöbb műtéte, szóval talán őt választanám.
2009. okt. 21. 08:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szép lányok voltak a versenyen, szép díszletek és hatalmas nyeremények jellemezték az egész rendezvényt. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy ez a r*hadék Venyige nevű főszervező senkit nem fizetett ki.... Az ott dolgozó melósok, hangtechnikusok, ügynökségek a mai napig nem kapták meg a pénzüket, az ürge gyakorlatilag elérhetetlen és mindenki csak tehetetlenül várakozik. Remélem, negbűnhődik ez a mocsok gazember.
2010. jún. 16. 10:56
 18/18 anonim válasza:

Érdekes weboldal a versennyel kapcsolatban is...

Mindenki vigyázzon, mert nem minden nyeremény kerül kifizetésre ezek szerint az ilyen versenyeken...

[link]

2012. márc. 11. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!