Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit gondoltok a MISS PLASTIC...

Mit gondoltok a MISS PLASTIC HUNGARY szépségversenyről? Kinek adnátok a királynő címet?

Figyelt kérdés

2009. október 9.én rendezik meg Magyarországon a világ első plasztikázott szépségversenyét.

A verseny egyik célja, hogy a szépségről alkotott képünkbe beleférjen,hogy valaki így nyeri el az áhított testi-lelki harmóniáját.

Mit gondolt erről?

Kit választanátok a döntősök közül?

[link]

2009. okt. 3. 19:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt örülök,hogy ezek a lányok felvállalják hogy nem a természet adta szépséggel rendelkeznek.

Másrészt, ezek a műtétek is egyre inkább presztízzsel bírnak. Régen a fogszabályzót is inkább takargatta az ember, ma már inkább kihangsúlyozza hogy 200-500 ezer Ft-al többet ér a mosolyuk.

Sorrend: Bognár Niki, Czeglédi Edit, Urbán Réka.

2009. okt. 3. 19:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

A sorrend:

1. Bognár Nikolett

2. Kulcsár Edina

3. Geszti Helga

2009. okt. 3. 19:29
 3/18 anonim ***** válasza:

I.Urbán Réka

II.Bognár Nikolett

III.Kulcsár Edina

Amúgy azt nem értem,hogy miért nincs felsorolva a legtöbb csajnál az hogy a mellén kívűl még mit műtött meg magán.

Mert az nyílvánvaló hogy nem csak a Bognár Nikinek van feltöltve a szája, és az orra is mindne második lánynak meg van csináltatva.

2009. okt. 3. 19:34
 4/18 anonim ***** válasza:
szalontai ági, bognár niki, czeglédi edit(nem sorrendben)
2009. okt. 3. 20:01
 5/18 anonim ***** válasza:
Urbán Réka vagy Kulcsár Edina ők szépen nagyon.De az akire a legtöbb szavazat érkezett nem is értem hogy mit keres az első helyen nagyon ronda...Egyébként ezek a képek agyon vannak retusálva szóval ez sem a "valódi" arcuk :S
2009. okt. 3. 21:38
 6/18 anonim ***** válasza:

Nekem:

1. Kulcsár Edina

2. Urbán Réka

3. Bognár Nikolett

Amúgy nem tartom túl jónak a felhozatalt. Van köztük néhány kifejezetten csúnya is, meg sok semmitmondó is.

Valahogy ezekre a szépségversenyekre sosem az igazán szépek kerülnek be szerintem. Ha én most kiállnék az utcára valami forgalmasabb helyen, fél óra alatt szerintem találnék olyanokat, akik simán kenterbe verik ezeket...

19/L

2009. okt. 4. 12:46
 7/18 anonim ***** válasza:

1.Czeglédi Edit- szerintem ő a legszebb,'természetesnek tűnik', nem jutna róla egyből eszembe a 'plasztika' szó;talán ezért nem lenne jó Miss Plastic Hungarynak:)

2.Kulcsár Edina

3.Szűcs Ágnes

4.Bognár Nikolett-szép, de túlságosan mű.A 'tucatnő' kifejezés jut róla eszembe(nem akarok senkit sem bántani,de akinek van pénze ,besétál a plasztikai sebészetre és összerakják 'Nikisre')

2009. okt. 4. 14:47
 8/18 anonim ***** válasza:

A Bognár Nikolettnek nem épp olyanra lett megcsinálva az orra mint a Dukai Regináé?

[link]

2009. okt. 4. 18:05
 9/18 anonim ***** válasza:

Talán Szalontai Ági a legszebb..

De nem teljesen értem..mármint ők mind vállalják a műtétet, de azért egyik sem túl szép..szerintem.Ha már megműtették magukat, akkor jobbra is lehetett volna.

2009. okt. 4. 20:08
 10/18 anonim ***** válasza:

Részemről Kulcsár Edina a legjobb.

Ő az élő példája hogy nem minden plasztikai műtétet kell mell nagyobbítással kezdeni.

Ő Természetes, és Bájos.

Azt én sem értem hogy egyesek miért a mellükre költenek több százezret mikor a fejük is írtó csúnya.

Kezdhetnék azzal, hogy az arcukat szabják át.

Pl a Török Tímeának se a mellett kellett volna megműtenie.

A majom fejű...

2009. okt. 5. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!