Mit gondoltok a MISS PLASTIC HUNGARY szépségversenyről? Kinek adnátok a királynő címet?
2009. október 9.én rendezik meg Magyarországon a világ első plasztikázott szépségversenyét.
A verseny egyik célja, hogy a szépségről alkotott képünkbe beleférjen,hogy valaki így nyeri el az áhított testi-lelki harmóniáját.
Mit gondolt erről?
Kit választanátok a döntősök közül?
Egyrészt örülök,hogy ezek a lányok felvállalják hogy nem a természet adta szépséggel rendelkeznek.
Másrészt, ezek a műtétek is egyre inkább presztízzsel bírnak. Régen a fogszabályzót is inkább takargatta az ember, ma már inkább kihangsúlyozza hogy 200-500 ezer Ft-al többet ér a mosolyuk.
Sorrend: Bognár Niki, Czeglédi Edit, Urbán Réka.
A sorrend:
1. Bognár Nikolett
2. Kulcsár Edina
3. Geszti Helga
I.Urbán Réka
II.Bognár Nikolett
III.Kulcsár Edina
Amúgy azt nem értem,hogy miért nincs felsorolva a legtöbb csajnál az hogy a mellén kívűl még mit műtött meg magán.
Mert az nyílvánvaló hogy nem csak a Bognár Nikinek van feltöltve a szája, és az orra is mindne második lánynak meg van csináltatva.
Nekem:
1. Kulcsár Edina
2. Urbán Réka
3. Bognár Nikolett
Amúgy nem tartom túl jónak a felhozatalt. Van köztük néhány kifejezetten csúnya is, meg sok semmitmondó is.
Valahogy ezekre a szépségversenyekre sosem az igazán szépek kerülnek be szerintem. Ha én most kiállnék az utcára valami forgalmasabb helyen, fél óra alatt szerintem találnék olyanokat, akik simán kenterbe verik ezeket...
19/L
1.Czeglédi Edit- szerintem ő a legszebb,'természetesnek tűnik', nem jutna róla egyből eszembe a 'plasztika' szó;talán ezért nem lenne jó Miss Plastic Hungarynak:)
2.Kulcsár Edina
3.Szűcs Ágnes
4.Bognár Nikolett-szép, de túlságosan mű.A 'tucatnő' kifejezés jut róla eszembe(nem akarok senkit sem bántani,de akinek van pénze ,besétál a plasztikai sebészetre és összerakják 'Nikisre')
Talán Szalontai Ági a legszebb..
De nem teljesen értem..mármint ők mind vállalják a műtétet, de azért egyik sem túl szép..szerintem.Ha már megműtették magukat, akkor jobbra is lehetett volna.
Részemről Kulcsár Edina a legjobb.
Ő az élő példája hogy nem minden plasztikai műtétet kell mell nagyobbítással kezdeni.
Ő Természetes, és Bájos.
Azt én sem értem hogy egyesek miért a mellükre költenek több százezret mikor a fejük is írtó csúnya.
Kezdhetnék azzal, hogy az arcukat szabják át.
Pl a Török Tímeának se a mellett kellett volna megműtenie.
A majom fejű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!