Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 18 éves kor alatt nem végeznek...

18 éves kor alatt nem végeznek csőmell korrekciót?

Figyelt kérdés

15 vagyok, életem megkeserítőjétől meg akarok szabadulni.

Nem értem, hogy állítólag miért nem végeznek.

Nem lehet megvizsgálni, hogy fog-e még változni, és amikor rájönnek, hogy bizony ilyen marad, akkor megműtik?

Mert bármennyire is hülyének néztek, nekem mindig is csőmellem volt. Ez már nem változhat: a mellbimbóm túl nagy. Össze nem hiszem, hogy összemegy. Ráadásul túl lent é túl távol vannak egymástól. Nem hiszem, hogy összébb húzódik és megemelkedik...

Mellkisebbítő műtétet tudtommal végeznek 18 éves kor alatt. Bár a csőmell más, én azért bevállalnám.

Nem lehet sehogy sem megoldani szülői beleegyezéssel sem?

Implantátum nem kell, persze azért jó volna, de nem az a bajom, hogy kicsi a mellem. Hanem, hogy undorító csőmell.

Valami ilyesmi:

[link]

De még kicsit rosszabb is, mert nagyobb a mellbimbó udvarom, és az egész jobban kijön, tehát "hosszabb" cső.

Légyszi próbáljatok megérteni, és nem leszólni. Tudom, hogy idióta vagyok, és, hogy ez nem számít... De én így nem tudok élni. Utálom amikor még azt mondják, hogy én magam rosszabb vagyok, mint a mellem. Hát kösz, ez aztán sokat segít. Kérlek titeket, értsétek meg, hogy minden nap sírok, és néha már úgy érzem, hogy megőrülök. Komolyan, néha bekattanok, és már azt sem tudom ki vagyok. Utálok tükörbe nézni, mindig valaki mást látok, egy tök idegent.

Előre is köszönöm a megértő válaszokat! 15/l

2013. jan. 28. 19:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

100 %, hogy nem lehet megműtetni?

Nyár elején meglenne, s mire mennék a gimibe, teljesen új környezetbe, egy teljesen új életet kezdve, már boldog lehetnék, gátlások nélkül. Jelenleg ez minden álmom.

2013. jan. 29. 19:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, én abszolút teljes mértékben megértelek, bár nekem nincs ekkora problémám, engem szimplán a melleim apró mérete zavar, és hiába tudom, hogy nem számít, és így is szépek, és fogadjam el magam, és blablabla, akkor se tetszik, ez van és kész. Szóval tudom, hiába mondják neked is, hogy nem vészes és fogadd el. De sajnos mivel épp fejlődő korban vagy, nem hiszem, hogy lehetséges lenne megműteni őket, mert bármikor, bármennyit változhatnak még, nem lehet tudni, és egy műtét most még nagyon kockázatos és veszélyes lenne. Azt tudom csak mondani, addig a pár évig, koncentrálj más dolgokra, kezdj el edzeni, hogy legalább a feneked jó feszes legyen, tanulj, mulass... csak a pozitív dolgokkal törődj, aztán hipp-hopp 18 leszel és minden megoldódik. Próbálj nem odafigyelni rá, 18 éves korod előtt úgysem kell senki másnak látnia őket. Ettől függetlenül elmehetsz egy orvoshoz és megkérdezheted tőle, hogy mik a lehetőségeid. Üdv
2013. jan. 30. 03:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, a fiúk miatt meg ne aggódj! :D Hatalmas a szájuk, de ha ott állna mellettük egy huszonéves dögös nő, amilyenekről fantáziálnak, valószínűleg előbb pisilnének maguk alá, mint hogy megfogják a mellét... :DDD

Azt kell megértened, nem vagy abban a korban, hogy a melleid állapota végleges legyen. Nem várhatod el a fejlődő testedtől, hogy azonnal, minden átmenet nélkül gyerekből felnőtté alakuljon, tökéletes eredménnyel. Évek kellenek hozzá, mint ahogy minden növekedési folyamathoz. 22-25 éves korodig is változhat az alakja, fejlődhet még bőven.

Sőőőt, hogy láss benne jót is! :) Mivel nem nőtt hirtelen a melled, szép marad a cicid bőre! :) Sokáig laktam kollégiumban, sok lányt láttam meztelenül a zuhanyzóban, szobákban. Akinek nagy melle van, ritkán ússza meg azt, hogy megrepedjen rajta a bőr, sajnos ez vele jár. Neked ezzel legalább sosem lesz gondod. :)

Nekem kicsi a mellem, bár így 30-hoz közel a formája már végleges, de nem lehet rá panaszom. Én is sokat aggódtam miatt, hogy ilyen kis vacak cicikkel nem kellek majd senkinek, aztán tévedtem. :) De higgy nekem, 15 évesen közel sem így nézett ki, nagyon sokat fog még a tiéd is alakulni. :)

2013. jan. 30. 10:16
 14/21 anonim ***** válasza:
26%

"Jajj, a fiúk miatt meg ne aggódj! :D Hatalmas a szájuk, de ha ott állna mellettük egy huszonéves dögös nő, amilyenekről fantáziálnak, valószínűleg előbb pisilnének maguk alá, mint hogy megfogják a mellét... :DDD"

- Most komolyan ezzel a megjegyzéssel akartad megnyugtatni a kérdezőt?

2013. jan. 30. 13:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Erre válaszoltam, ha már szóba hozta, gondoltam, válaszolok rá:

"Nem nézem le a korosztályomban lévő fiúkat (sőt, az idősebeket sem), amiért annyira foglalkoztatja őket. Imádják a melleket. Mindig csak arra gondolnak, és folyton arról beszélnek. Mindig azt hallom. És olyankor mosolygok én is, nevetek a melles vicceken, de belül meghalni van kedvem."

2013. jan. 30. 14:03
 16/21 anonim ***** válasza:

ha meg is akarod műttetni akkor az sok pénzbe fog kerülni! ingyen senki sem műti meg neked csak azért mert nem tetszik.

én is szívesen megműttetném. állami kórházban is megcsinálják kb. fele annyiért mint egy magánklinikán. ja és sok sebész dolgozik állami kórházban is és maszek alapon is.

2013. jan. 30. 18:39
 17/21 Doruss ***** válasza:
100%

A melled, sőt úgy általában a tested végleges formája 24 éves korodra alakul ki, akkor leszel biológiailag felnőtt. Rengeteget fog még változni. És ezen nem múlik semmi. Mármint a melled alakján. És hogyha megműtteted most, és még változni fog, akkor totál deformált lesz.

Hidd el, nem gáz! Hogyha pedig nagyon nem bírod magad elviselni, ne nézz tükörbe. Komolyan mondom, tegyél el minden tükröt. Rengeteget segíthet az önbizalmadon. Fel a fejjel! (:

2013. febr. 5. 19:08
 18/21 anonim ***** válasza:
36%
Nálam ugyan ez a helyzet,17 éves vagyok.Nem akarlak elkeseríteni kérdező,de csak rosszabb lesz.Az enyéim elérték azt a szintet hogy lógnak mint egy 60 évesnek,és a jobb mellbimbó kezd jobban "megnyúlni" mint a bal.Komoly kapcsolatom van lassan két éve,fél éve élek szexuális életet,de a barátomnak sajnos "meg kellett tanulnia" azt hogyha a melleimhez ér abbahagyjuk az egészet mert sírógörcsöt kapok.A melltartó levétele is tabu.
2013. márc. 2. 22:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi változott az utóbbi másfél évben?
2014. jún. 16. 17:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez a mellforma amit keresek már nagyon rég óta...imádom... az arányaiban nagy kidudorodó bimbóudvart... a legcsodásabb dolog ilyen kebleket kényeztetni. Privátban várok ilyen lányokat. Fel a fejjel ;)
2014. jún. 17. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!