Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek csőmellem van?

Szerintetek csőmellem van?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok!Sok nyúlásnyom van a mellemen, és körül. Külsőre olyan mint a neten láthato csőmellek , csak nem konyul le annyira, és a két mellem között sincs anyira nagy méretbeli külömbség.A bimboudvarom is nagy de nem barna hanem rózsaszín világos, és az egyik nagyobb mint a másik d enem sokkal. Ez már valószínű csőmell, vagy rendes szép mellem lesz csak még nő és addig lyen csőmell formája van. kérlek segitsetek. mert olyan nyomorékok és aniyra szégyenlem. bár szivacsos melltartoban nem látszodik. de fürdöruhában aniyra kellemetlek. kérlek segitsetek. egy kétségbe esett lány..

2012. jún. 29. 18:40
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Arra i gondoltam hogy tul korán kezdtem el rendes melltartot hordani és ezért nem tartja meg magát , de akkor is nem kéne hogy csőalakja legyen.. lehet hogy nő , és a sok tartás miatt ilyen alakja van. d enagyon rmeélem hogy 16 éves koromr amár szép kerek lezs..:'((
2012. jún. 29. 18:42
 2/17 anonim ***** válasza:

Hát ez adottság,van akinek még változik és kikerekedik van,akinek úgy marad.

Nekem nem változott és még a méretük is különbözik....spórolok megcsináltatni. :) Életem legszebb napja lesz,teljesen tönkreteszi az önbizalmam.....

2012. jún. 29. 18:50
 3/17 A kérdező kommentje:
De é még meg sem mütethetném. mert még nő ..még javában nő. javában nő és rosszabodik.. egyre roszab lesz..:/ a szüleimnek nem merek szolni. ciki erről bezsélni..:// amugy mennyi a műtét?
2012. jún. 29. 18:54
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

Még nem mertem megnézni,fél millióban bennevan szerintem.

Nekem 21 éves koromra nem változott csak a mérete.Érdemes megkérdezni a családban van-e valakinek,hogy örökölhetted-e és változott-e nekik.

2012. jún. 29. 18:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Hát nincs benne... [link]
2012. jún. 29. 18:57
 6/17 A kérdező kommentje:
A családban snekinek sem. Tudomásom szerint. talán nagmamámnak volt. de nem neki sme. anyumnak meg angyon szép telt a keble ugyhogy..:S
2012. jún. 29. 18:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Aha,enyémnek is.Ez van,nem nyertünk a genetikai lottón.
2012. jún. 29. 19:00
 8/17 A kérdező kommentje:
Aj isteneem...:'(((
2012. jún. 29. 19:12
 9/17 anonim ***** válasza:
4%
...
2012. jún. 29. 19:14
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne izélj utolsó, el se tudod képzelni mennyire csúnya és rossz, hogy annyi önbizalmad sincs, hogy a párod előtt levedd a melltartód.Másoknak olyan szép van, velünk meg így kiizélt a természet.Legalább pici lenne, a pici mell szép és el is fogadnám, nade ez?Ez mi?
2012. jún. 29. 19:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!