Szerintetek csőmellem van?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok!Sok nyúlásnyom van a mellemen, és körül. Külsőre olyan mint a neten láthato csőmellek , csak nem konyul le annyira, és a két mellem között sincs anyira nagy méretbeli külömbség.A bimboudvarom is nagy de nem barna hanem rózsaszín világos, és az egyik nagyobb mint a másik d enem sokkal. Ez már valószínű csőmell, vagy rendes szép mellem lesz csak még nő és addig lyen csőmell formája van. kérlek segitsetek. mert olyan nyomorékok és aniyra szégyenlem. bár szivacsos melltartoban nem látszodik. de fürdöruhában aniyra kellemetlek. kérlek segitsetek. egy kétségbe esett lány..2012. jún. 29. 18:40
11/17 anonim válasza:
13 évesen még sokat alakul az alakod, 20 éves kor előtt nem ajánlatos műtétbe fogni. Amivel talán segíthetsz rajta, hogy különösen ügyelsz a megfelelő melltartóméret kiválasztására.
Ha annyira nagy lesz a cicid, hogy terheli a gerincedet, és ezáltal veszélyezteti azt (azaz a későbbiekben hátfájást okozna), akkor TB-támogatással, azaz számodra ingyenesen lehet mellkisebbítést kérni.
12/17 anonim válasza:
Ne rinyálj már! Most még változhat 18 éves korodig (körülbelül),majd akkortájt kezdj el nyávogni,ha nem vagy megelégedve vele.Még van vagy 5 éved addig! Ki tudja,hogy hogyan változik? Senki sem tudja megjósolni ezt neked,senki sem.Genetika és szerencse kérdése az egész.Van egy lány az ismeretségi körömben,akinek a mellére szintén illik a leírás,a fiúk nagy barátja,véleményen szerint nem is szűz már,mindenkinek bejön,sokan le akarták már fektetni....Úgyhogy ez legyen a legkisebb problémád!
13/17 anonim válasza:
Nyugi, még van esélyed! :) Én 14 vagyok, és ugyan ez a problémám... De várok...
14/17 anonim válasza:
Nem, szerintem neked valójában rúdmelled van.
15/17 anonim válasza:
Lányok linkeljetek már egy csőmellet (vagy inkább egy párt).
Mitől is rosszabb a csőmell mint a nemcső? Komolyan érdekel.
Guglizni nem fogok.
17/17 anonim válasza:
Na, változott valamit? Én is ezzel a problémával küzdök:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!