Nagyon visszataszító ez a mell? És még változhat? (kép)
14 éves lány vagyok, és szörnyen csúnya mellem van... :(
Kb. 10 évesen kezdett el nőni, 12 éves koromra lett ilyen, és azóta egy szemernyit sem nőtt! Már nem is fáj...
Szerintetek változhat még? Az is lehet, hogy akár 1-2 év múlva már szép kerek lesz?
Tudom, hogy terhességkor, szoptatáskor is megváltozik, de az még nem érdekel.
Mert most nagy önbizalomhiányom van, mindig takargatom őket. :( Mi lesz, ha lesz barátom? Nem merném megmutatni neki...
Pólóban is nagyon ronda, olyan hegyes...
Az első képen lévőhöz hasonló az enyém.
Vélemények?
Köszi szépen a válaszokat! :)
Sportmelltartót, vagy mit hordok, mert idegest, ha néha látszik a mellbimbóm, és azért valahogy nem bírom nélküle... Olyan kellemetlen érzés. :)
Néhány tényleg jól lekerekíti, de van amelyik sajna nem...
A szivacsos melltartóban pedig nagyon szép, csak én nem szeretek ilyen "csalásokat" csinálni. :)
De nagyon remélem, hogy igazatok lesz, és még változni fog. :)
Egyáltalán nem visszataszító, szép kis formás, fiatalos cici. 14 évesen mégis milyennek kéne szerinted lennie? Gyerek vagy még testileg, az lenne a furcsa, ha kifejlett női tested lenne ekkorra.
A nagy begyek meg egyáltalán nem minden pasi álmai. Legalább annyian buknak a feszes filigrán nőkre is, ne keseredj el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!