Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk nagyon elítélnétek?

Fiúk nagyon elítélnétek?

Figyelt kérdés

Nos szeretném megnagyobbítatni a melleimet, mert nincsenek egyáltalán, a méretem 70AA, de nem látszik semmi. Emiatt nagyon gátlásos vagyok, önbizalomhiányom van, de félek hogy így meg a műtét miatt nem fogok senkinek kelleni...

Lányok akiken végeztek már ilyen műtétet, írhatnátok, hogy mi lett később, hogyan reagálnak a fiúk?

Teljesen el vagyok keseredve, hogy senkit sem érdeklem, mert nincs semmi mellem :(((

19/L

2012. jún. 28. 13:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Én veled egyidős fiú vagyok, és amondó, hogy ha valóban nagyon kicsik a melleid, és emiatt önbizalomhiányod van, akkor csináltasd meg, te úgy, hogy az arányos legyen a testeddel! Tehát ne akarj eszméletlenül nagyot, hanem mondjuk egy B kosarasat.
2012. jún. 28. 13:25
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
utóirat: akit azért nem érdekelsz, mert kicsi a melled, az meg sem érdemel
2012. jún. 28. 13:25
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem csináltatnám meg! Már olyan unalmas az a sok műcsöcs, és ráadásul csak a baj van vele! Jó ízlésű pasi keresve sem tud találni a mai világban egy normális, szép, természetes cicit. Pedig hidd el, azokért vannak odáig! Próbáld magad elfogadni, és igenis lehet, hogy szebb most, mint lenne a műtét után!
2012. jún. 28. 13:27
 4/20 anonim ***** válasza:
27%
maj akad valaki akinek tetszel mert a kis cicikre bukik.dobál egy képet,hogy ne csak dondolni kelljen,hanem láthassuk is és objektiven adhassunk tanácsot.
2012. jún. 28. 13:28
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
ha van pénzed, csináltasd, de számítsd bele, hogy az implantátumot cserélni kell időnként. Inkább vegyél szivacsos melltartót-szerintem. 32 N
2012. jún. 28. 13:32
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek. Szerintem legyen egy lánynak akármilyen kicsi melle, az akkor is sokkal szebb, mint a szilionos műcici!
2012. jún. 28. 13:33
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a mai pasik nem feltétlenül a melleket nézik, nekem a popsi sokkal fontosabb, ill. az alak. Nekem nem tetszenek a műmellek, főleg, ha óriásik. Szeretem a természetességet. De igazából a te döntésed, ha műtét után úgy érzed jobban fogod magad érezni, több. önbizalmad lesz és így nem tudod magad elfogadni akkor is csak normál méretűt.

18/F

2012. jún. 28. 13:45
 8/20 A kérdező kommentje:

azt nem mondtam, de csak B-re szeretném növelni, nem akarok óriási melleket, csak legyen ott valami tényleg. :)

Aki képet szeretne annak nem küldök, de annyit mondok hogy képzelj el egy 12 éves kislányt, mert nekem semmit sem nőtt a mellem, és már nem is fog...

Akik azt írták, hogy nem szeretik a nagy műmelleket, egy kisebb tenyérbe illő sem tetszene?

2012. jún. 28. 13:53
 9/20 anonim ***** válasza:

Nem értek a méretekhez, úgy, hogy nem tudok méretet mondani, de a tenyérbe illő az jó.

Nekem a közepes méretűek, vagy annál kisebbek és formás mellek jönnek be, azok aranyosak és nagyon tetszetősek, vagyis nekem.

pl. [link]

Ilyen és az ennél ici picivel még nagyobbak bejönnek és a kisebbek. A nagyok és a nagyon nagyok azok pedig nem, csak akkor, ha jól állnak az illetőn.

2012. jún. 28. 14:36
 10/20 anonim ***** válasza:
A 13:33-as vagyok. Ne azt nézd, hogy nekünk mi tetszik, hanem, hogy Te a lehető legjobban érezd magad!!! :) Ha Te nagyobb ciciket akarsz és pénzed is van rá, akkor nyugodtan müttetsd meg! :) Csak az a fontos, hogy Neked a lehető legjobb legyen! :)
2012. jún. 28. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!