Fiuk! Zavar a műmell? akkor is ha látyátok h a barátnötöknek sokkal megnött az önbizalma is és sokkal jobban is érzi magát? De azért jól megnézitek a műmellű csajokat.
A SZILIKONOS MELL MINDEN FÉRFINAK TETSZIK!
Az ellenkezőjét csak megnyugtatásként, kedvességből mondjuk, de valójában mind imádjuk a nagy, feszes dudákat. Kivétel nincs!
Egyszer szeretetből megöleltem egy hölgyet, 44 volt, és kiakadtam, milyen kemény, mint a gumilabda. No később derült ki, hogy az is. Hátizé... ez tudati kérdés. Ha adott egy nő akinek belső ingere a "normál" mell, akár mert alig van vagy mert térdre hull és megcsináltatja és nem veri dobra, az szép is lehet meg arányos és rendben is van. De hogy háromszoros méretű legyen, az kinek jó???
Én a mértékletességet tanácsolom, és akkor eltűnik a mű-igazi vita.
Ha egy nőnek ez az az értéke ami alapján megítéli magát akkor nekem nem kell.Ha ő szerinte attól nő a nő hogy nagy melle van...
Egyrészt.
Másrészt a leendő pasijaiddal szemben is undorító mivel lényegében már akkor átverted amikor először rádnézett.
Persze az a pasi aki CSAK(ezen van a hangsúly) azért kezd el udvarolni mert nagy a melled az meg is érdemli hogy jól átverjék...
meg ha a pasi csajozni megy nyilván egy nőt akar,nem egy guminőt,ha az kéne neki a sexshopba menne
(a kis mellű nő is nő OMG)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!