Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk nagyon elítélnétek?

Fiúk nagyon elítélnétek?

Figyelt kérdés

Nos szeretném megnagyobbítatni a melleimet, mert nincsenek egyáltalán, a méretem 70AA, de nem látszik semmi. Emiatt nagyon gátlásos vagyok, önbizalomhiányom van, de félek hogy így meg a műtét miatt nem fogok senkinek kelleni...

Lányok akiken végeztek már ilyen műtétet, írhatnátok, hogy mi lett később, hogyan reagálnak a fiúk?

Teljesen el vagyok keseredve, hogy senkit sem érdeklem, mert nincs semmi mellem :(((

19/L

2012. jún. 28. 13:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ja és nekem van pl. egy osztálytársam (17/L) neki is kicsi (olyan méretű mint a tiéd) a melle, de nagyon formás teste van és popsija, de már számtalanszor voltunk strandon és soha nem hallottam panaszkodni. Csak azért írtam, hogy tényleg nem a méret számít, vagyis az ismertségi körömben még soha senki nem választott bnőt mell méret szerint.

még mindig 18/F

2012. jún. 28. 14:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Teljesen el vagyok keseredve, hogy senkit sem érdeklem, mert nincs semmi mellem :((("

Ez nem igaz. Azért nem érdekled a fiúkat, mert a melled miatt önbizalomhiányod van, ezáltal nincs jó kisugárzásod stb. stb. Tehát konkrétan nem a melled méretével van baj. Nagyon sok fiút nem zavarna ez, ha mellette jó kisugárzásod lenne:)

2012. jún. 28. 15:06
 13/20 A kérdező kommentje:

10-es válaszoló: nem másoknak való megfelelésből szeretném nagyobbítatni (na jó egy kicsit igen), de úgy érzem nekem is jobb lenne.

Nagy melleket semmiképpen nem szeretnék, csak azt akarom hogy nekem is legyenek, úgy mint mindenki másnak.

Írtátok, hogy aki szeret nem törődik vele mekkora, meg másra is figyelnek. Hát én ilyennel eddig nem találkoztam, pedig sztem jó alakom van, és a fenekemmel sincs semmi gond :)

Lehet várnom kéne, hátha tényleg találok egy ilyen fiút, de már annyira magányos vagyok....

2012. jún. 28. 18:10
 14/20 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező szerintem csináltasd meg vagy egy B re vagy C re szerintem egy lányba ez lehet egy nagyhiba ha nincs meg az egyedisége azaz a melle!

22/F

2012. jún. 28. 18:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul gondolkodsz. Kizártnak tartom, hogy a melled miatt ne kellenél egy fiúnak se. Tessék, magamat hozom példának. Ha tetszel, az alakod és a feneked is jó, akkor összejövök veled. És nem, nem fog érdekelni, hogy mekkora a melled. A belső tulajdonságokról direkt nem írtam, mert nem az most a lényeg, de természetesen az is ugyanolyan fontos. Nálad inkább az a baj, hogy a kisugárzásodon érződik az "elkeseredettséged". De ismétlem, kizárt, hogy a melled miatt ne kellenél egy fiúnak se.

23F

2012. jún. 28. 18:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem is kicsi jó nem tök lapos szóval meg lehet fogni és van pasim és imádja de persze nekem is gondot okoz és ha lenne pénzem már feküdnék is kés alá mert ez az egy hiányzik hogy jól érezzem magam és boldog legyek nagyon nehéz ez tényleg és nekem 80B kellene az tökéletes lenne anál nagyobb már nem állna jól a testemhez szóval ha van pénzed akkor hajrá és engem nem érdekelne a fájdalom a szenvedés amit át kell érte élni csak hogy végre elégedett lehessek és végig merjek menni az utcán úgy h nem érzem magam gázul
2012. jún. 29. 17:22
 17/20 anonim ***** válasza:
előző válaszoló vagyk az lemaradt hogy szerintem attól nő egy nő hogy szép melle van én nem érzem magam nőnek 20 vagyok de tényleg nem érzem magam annak...
2012. jún. 29. 17:25
 18/20 anonim válasza:
100%
Helló! Én is ebben a cipőben járok és egyidősek is vagyunk! Én is 70A-s melltartót hordok és utálom hogy csak melltartóval érzem magam jól! Szeretek szépen öltözködni de utálom ha oldalról nézem magam nincs semmi mellem! Még idén megcsináltatom ha minden jól megy de csak cseppformályú implantátumot rakatnék be mert ez a legtermészetesebb! Nem szövegelek arról hogy mért ne csináltatsd meg mert nekem se tudják megmagyarázni én sokkal jobban fogom érezni magam velük! És a párom is támogat szerencsére! :)
2012. jún. 29. 18:21
 19/20 anonim válasza:
100%
Én szeretem a pici ciciket, volt egy barátnőm neki is kicsi volt. Mikor csak sima póló volt rajta akkor is alig látszott... olyan kis édes és jó fej volt. Őt különösebben mondjuk nem zavarta meg nem is lett volna előnyös ha nagy a melle a foglalkozásából kifolyólag... Amúgy 27 vok írj rám ha gondolod azt beszélgethetünk
2012. júl. 4. 01:19
 20/20 anonim ***** válasza:
92%

Fura hogy mi fiúk legtöbbje nem rajongunk a gumival töltött bőrlasztikért, a lányok viszont odáig vannak értük meg vissza.

A szép gömbölyű popsikat sokkal jobban szeretjük. Azzal simán kiválthatsz bármekkora mellet. A nőiességed meg nem a mellméreteden múlik. Elárulom neked a k***vanagy titkot:

Ha a derekad keskenyebb mint a csípőd, a csípőd pedig keskenyebb mint a combtöved (az a popsi alsó harmadánál van kb.) akkor nőies vagy akármekkora a melled. Az egymástól távol elhelyezkedő combcsontok pedig a hab a tortán.

http://www.youtube.com/watch?v=HctrvH2UdTI

Én odavagyok a nagy csöcsökért mégis erre a csajszira recskázok éjjel-nappal, pedig semmi melle nincs.

Mutasd meg a srácismerőseidnek, aztán kérdezd meg őket hogy hányszor tekerték ki rá. Meg fogsz lepődni.

Amit pedig a többiek mondanak az önbizalomhiányodról az igaz. Az állatok (de még az emberek is) elkerülik azokat az egyedeket akik betegnek/gyengének néznek ki.

Az introvertált, örökösen frusztrált egyedeket szintúgy.

Ne öld magad ilyen hülyeségekkel. Lazíts, csajszi ;)

2012. júl. 18. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!