Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon visszataszító ez a...

Nagyon visszataszító ez a mell? És még változhat? (kép)

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és szörnyen csúnya mellem van... :(

Kb. 10 évesen kezdett el nőni, 12 éves koromra lett ilyen, és azóta egy szemernyit sem nőtt! Már nem is fáj...

Szerintetek változhat még? Az is lehet, hogy akár 1-2 év múlva már szép kerek lesz?

Tudom, hogy terhességkor, szoptatáskor is megváltozik, de az még nem érdekel.

Mert most nagy önbizalomhiányom van, mindig takargatom őket. :( Mi lesz, ha lesz barátom? Nem merném megmutatni neki...

Pólóban is nagyon ronda, olyan hegyes...

Az első képen lévőhöz hasonló az enyém.

[link]

Vélemények?

2012. júl. 8. 13:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Szia!Nem akarlak elkeseríteni de nem fog változni.Ugyanez a helyzet nálam is,nekem is ilyen 11-2 éves korom óta,most leszek 18.
2012. júl. 12. 21:08
 12/20 anonim ***** válasza:
push-up melltartó és jól fog kinézni!
2012. júl. 17. 22:04
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Akárkinek akármi a véleménye, a női mellek is változnak olyan kb. 18-21 éves korig, mint minden más az emberi testen. De ha nem változik, akkor is szerintem szépek a melleid, már ha tényleg hasonlít a mellékelt képen szereplőéhez.
2012. júl. 17. 22:18
 14/20 anonim ***** válasza:
33%

A korodhoz mérve teljesen rendben vannak ezek a cicik. Az meg kamu hogy nem fog nőni. Ismerek olyan lányt akinek semmi melle nem volt tizenévesen aztán akkora tőgyei lettek hogy könyörögtünk neki hogy fogadjon örökbe :D Ebben a korban még baromi sok minden el fog dőlni a testi arányaidat és adottságaidat illetően.

Ezt a könyvet meg tessék elolvasni. Segíteni fog:

[link]

Többször, amíg nem világos minden. Csak nyugalom kiscsaj.

2012. júl. 18. 18:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Senki nem azt mondta, hogy a mérete nem fog változni, nem nő már, hanem azt, hogy a formája olyan, amilyen.
2012. júl. 18. 20:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont az a problémája hogy nem eléggé teltek. Növekedés alatt azt értem hogy ki fog gömbölyödni. Nem biztos, de ebben a korban még nem tudhatja senki.
2012. júl. 19. 08:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tök szép hegyesek ezek a cicik, nincs velük semmi baj, a mások képen mellette, az undorító, az a szilikonos. Ha neked olyan mint az első képen, akkor irigylem a barátodat, éljenek a hegyke, hegyes mellű lányok.
2012. júl. 20. 16:55
 18/20 anonim válasza:
Szex közben pont kézbe simulnak, a legjobb méret... :)
2016. ápr. 11. 22:13
 19/20 Scav ***** válasza:
aranyos, hegyes cicik. a képen a műtét utáni a csúnya.
2016. ápr. 14. 07:30
 20/20 anonim válasza:
Csodálatos cicik, szívesen kényeztetném őket ;) ÉS nem, egyáltalán nem ronda...
2017. jan. 2. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!