Visszataszító az ekkora mell? ( kép )
Nekem is ekkora... :S
Vékony vagyok, úgyhogy ez így arányos, de mégis jobban örülnék, ha nagyobb lenne. :(
Ezzel a testtel(vagy rossz a kép) elég csúnyácska. Szerintem szemből azért nem ilyen előnytelen.
Én amúgy örülnék, ha kisebb lenne a mellem, mert a dinnye méret is kellemetlen tud lenni.
24/n
SEMMI "csúnyácska" nincs benne. Mitől lenne egy csúnyácska? Arról lehet vitatkozni, hogy mekkora, de nem látom, hogy valami miatt is csúnya lenne. Nem gennyedzik, nem aránytalan, nincs rajta öles vágás.
Én ha nő lennék fix, hogy örülnék neki, hogy ekkora melleim vannak, mert egyrészt mindenféle testhezálló cuccot felvehetnék és vadíthatnám vele a faszikat, másrészt nem kellene állandóan szenvedni miattuk.
Teljesen rendben van ez a méretű mell ezzel az alkattal.
Jól van na, nem kell leharapni a fejem. :( Nekem csúnyácska. Túl vékony (a csaj)
Elvégre véleményt kell írni, és nem azt, amit mások olvasni akarnak.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!