Feltöltetnéd a szád, ha nem tudnád elfogadni sehogy sem csak akkor ha teltebb lenne?
Tegyük fel, hogy valakinek nagyon vékony a szája. vagy ha a felső, esetleg alsó ajka eltér a másiktól , mondjuk a felső ajka nagyon vékony az alsó pedig telt.
Keresgéltem net-en és láttam olyan képeket, amiken egészen természetes hatású lett a szájfeltöltés után. Mondhatni, ha meglátnám az utcán eszembe nem jutna megkérdőjelezni, hogy ez a valaki feltöltette-e a száját.
(szóval itt nem maria geronazzo-s szájfeltöltésekre gondolok...)
Ti megcsináltatnátok, ha igen miért, ha nem miért ?
Persze mindenki olyannak fogadja el magát amilyen. De megkérdezném ezeket az embereket, hogy a sminkról, hajfestésről meg a magassarkúról is így gondolkodak-e és hogy hol kezdődik nekik a természetesség.
Én például szeretném feltöltetni a számat, mert nekem szinte nincs is, viszont a hajamat soha nem festettetném be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!