Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van korhatár a plasztikai...

Van korhatár a plasztikai műtétekre? Nagyon várom már hogy lehessen 15/L!?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 15:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mégis mit akarsz plasztikázni? Grat, nehogy elfogadd magad, legyél műanyag baba
2010. ápr. 9. 13:27
 22/23 anonim ***** válasza:

nem kell egyből kicikizni, amiért valami nem tetszik neki a külsején! Gondolom timind szépek és csinosak vagytok. lehet van egy-két kisebb problémátok, de azt elfedi a sok smink és kész. van aki nem ilyen szerencsés!

hogy a kérdésre is választ adjak: fülműtétet bármikor megcsinálnak, orrműtétet 16 éves kortól (szülői beleegyezéssel), alakformáló, szilikonos műtéteket csak 18 év után, mert addigra fejlődsz ki teljesen.

de az orrműtétről még annyit: nagy orrom van és 16 évesen elmentem egy plasztikai sebészhez. azt mondta menjek vissza 18 évesen. szóval azt sem biztos, hogy megcsinálják neked 16 évesen, nem minden sebész a pénzre hajt, vannak rendesek is:) nekem nagy szerencsém van a sebészemmel az biztos:)

na kb ennyi. És nem leszel műnő attól, hogy korrigáltatod magad. én is végeztettem magamon kisebb korrekciókat (persze semmi szilikon, meg ajakfeltöltés). miss tökéletes lányoknak meg nem kellene beleszólni. szerintem csak irigykednek egyesek, mert nincs rá pénzük! ez van!

2010. okt. 9. 20:09
 23/23 anonim ***** válasza:

Egy képet tudnál magadról linkelni?Kíváncsi vagyok hogy mégis hogy nézel ki!:)Aztán hadd mondjak utána véleményt!Én is megcsináltattam már az orromat!Egy mellfelvarrás és egy zsírleszívás van még betervezve!A Többit meglátom! :D

23/N

2012. aug. 24. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!