Van korhatár a plasztikai műtétekre? Nagyon várom már hogy lehessen 15/L!?
Szia!
Én 16 vagyok. Hasaddal tényleg sportolj valamit! :) Akár otthon is pár felülés és meglátod egyre könnyebben fog menni :)
Lóg a melled?? Véleményem szerint a természetes nők 90% nak lóg a melle... anya erre mindig annyit mond: GRAVITÁCIÓ :D Na hát igen...
Annak a lánynak akinek E-s a mérete. Ő sokkal inkább megérthetőbb helyzetben van, mint te (szerintem). De még mindenképp várjatok az átalakítós dolgokkal, mert még bőőven fejlődtök.
Én majdcsak ilyen melles kiigazításra akarok menni, de még természetes legyen. :D De ez az 5let egyre csekélyebb ahogy nő be az ember feje lágya! :)
Nem a külvilág véleményeivel kell foglalkozni.Tudom ez eléggé lehetetlennek tünő dolog.De gondoljatok bele...átszabadjátok magatokat és kb. 10év mulva hogy fogtok már kinézni?A plasztikázás nyoma az idő múlásával egyre jobban meglátszik.(A nagy világban a sztárok erre az élő példák...)És akkor újra jön a kés amig meg nem haltok?Amúgy a nagymellekkel kapcsolatba annyit mondanék hogy örülni kéne...a fiatal lányok többségének kis melle van és szivacsos melltartókat hordanak hogy ne sértegessék őket.Engem egész 4.töl 7.ig piszkáltak.(általában fiuk)Mindig sírtam otthon mert nem voltam a szemükben szép.(pattanásaim,vastag szemöldököm miatt}8.ban már nem nagyon tettek elöttem megjegyzéseket(nem volt mire,elmultak a "ragyák"+aszemöldököm is normális lett) inkább a hátam mögött mert zavarta a "nagymenőket" az hogy nem álltam be a cigis füves alkesz társaságukba.A szemükben akkor már jócsaj voltam igazi nagy mellekkel.Az osztály kúrvái pedig irigykedve néztek,de én még ekkor is maradtam a régi.Az igaz barátaim véleményeit probáltam figyelembe venni.És probáltam mindenkivel jóba lenni,barátkozni.
Ezt a történetet csak példának szántam.Ha jó barátai vannak az embernek akkor könyebben felül tud kerekedni ezen az önbizalmi problémán.
És ha valaki sehogy se tudja elfogadni önmagát AKKOR MENJEN PSZICHOLÓGUSHOZ!Mindenkiben van valami szép,ami másnak bejön,csak minden apróbb jelet észre kell venni.A műnök csúnyák!!!SEMMI TERMÉSZETESSÉG NINCS BENNÜK.Amit az élettöl kapsz elkell fogadd!!!
lol...Én dadogok..nem is kicsit.Kis koromban elég sokat csufoltak de megtanultam kezelni..Neked nem az a bajod h randa vagy hanem az h ostoba és nem tudod kezelni.
Oroszok elég jól állnak a fej-csere műtéttel (komolyan!)..pár év(tized) és agycsere is elérhetővé válik..sztem majd akkor gondolkodj el a dolgon:)
Istenem..Ez már röhej. Ha ronda vagy, akkor ez van. Gondolom, nem a bölcsész típusokhoz tartozol..Inkább az intelligenciaszinteddel meg az értelmiségi képességeiddel próbálj meg kitűnni, ne azzal, hogy hülyét csinálsz magadból 15 évesen. Sorry, ez van.
egy szintén 15 éves lány
Szia
Én nem tudom, mi van a mai fiatalokkal... én 14 éves koromban nem igazán érdekelt, hogy mások mit gondolnak rólam. Pufi voltam kislány koromban, és elég sokat csufoltak ez miatt. Sőt, előfordult, hogy egy fiu belémrugott! Erre hozzávágtam egy széket. HEHE. Most 22 éves vagyok. Ennyi év alatt rengeteget változik az ember, külsőleg-belsőleg egyaránt. Azt javaslom, várd ki a végét, hogy milyen leszel:-) Most még csak egy alakulo ember vagy, aki még messze nem fejlődött ki. Jönnek majd a természet simításai! Soha ne azzal foglalkozz, más mit gondol!A te életed, éld ugy, ahogy te szeretnéd. Ne mások elvárásai szerint élj. Az a baj, hogy az a hülye média az ilyen fiatal lányokat is meghülyiti, hogy mi a "szép". Ami igen tág fogalom. Tiszta Amerikát akarnak belőlünk faragni. Mindenki álljon be a sorba, azt akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!