Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van korhatár a plasztikai...

Van korhatár a plasztikai műtétekre? Nagyon várom már hogy lehessen 15/L!?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 15:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%

Elvileg 18 év, de elképzelhető, hogy szülői belegyezéssel és aláírással hamarabb is lehet. (De ez a szépészetire vonatkozik, a helyreállító műtétekhez (balesetek után) nemhiszem, hogy ilyen magas lenne a korhatár.)

Bár gondolom, te változtatni akarsz valamit magadon, hát hajrá, áll be a te is a mű-nők és barbie-k közé...

21/L

2009. aug. 4. 15:21
 2/23 A kérdező kommentje:
oksi kösy:) akkor megvárom inkább leszek műnő vagy barbie de legalább akkor megleszek elégedve magammal asszem az fontosabb...
2009. aug. 4. 15:25
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
min változtatnál és miért?
2009. aug. 4. 15:28
 4/23 A kérdező kommentje:
a felső ajkamon me4rt alánytalanul vékony az alsóhoz képest meg zsir leszívás a csípőmről felvarratnám a nagy és lógós mellemet és valamit csinálni kéne a szememmel is mert a szemhélyam olyan fura sokkal magasabban kéne lennie a szemöldökömnek...(tudom hogy rengeteg pénz)de én ezt már nem birom annyira csunya vagyok unom már hogy mindig elokap a sírás ha a tükörbe nézek annyira gáz vagyok....de mind1
2009. aug. 4. 15:38
 5/23 anonim ***** válasza:
96%
nem plasztikai műtét kell neked, hanem pszichológus meg önbizalom kúra. csípőn lévő zsírra sport, nagy mellekre megfelelő melltartó, vékony felső ajak.... senkié sem tökéletes, beszájfényezed, aszt csá, nem hiszem, h bárkinek is feltűnne. a szemeidet meg nem is értemXD borotváld le a szemöldököd és rajzolj újat:P tiniként MINDENKI elégedetlen magával, ilyenkor gondolj azokra, akiknek TÉNYLEG gondjaik vannak! mondjuk egy balesetben megsérültek és hiányzik a félarcuk... vagy akiknek születési rendellenességük van, és mégis boldogok, nem nyavalyognak butaságokon. gondolkodj el ezen egy kicsit
2009. aug. 4. 16:36
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
Az utolsó válaszolóval értek tökéletesen egyet.
2009. aug. 4. 23:24
 7/23 anonim ***** válasza:
78%
amugy én is tini vagyok,és ha lenne pénzem én is elmennék egy plasztikai műtétre,mert nagyon nagy melleim vannak,E-s és még csak 14 vagyok.komly probléma ez.ugyhogy nem kell elítélni valakit azért,mert változtatni akar magán.hja,de bocsi ezt te,kedves lenéző válaszoló nem tudhatod,mert végülis nem téged csufolnak a suliban és aláznak meg minden egyes nap.
2009. aug. 5. 13:01
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
és még annyit hozzáfűznék:ha nem piszkálnák az embereket azért,amienek,akkor azoknak a száma, akiknek önértékelési problémáik van kábé 50%-ot csökkenne,és hidjétek el,hogy ez így van,mert ha nem csesztetnének engem,akkor semmi problémám nem lenne magammal,és nem akarnék kés alá feküdni,csak azért hogy hagyjanak már békén
2009. aug. 5. 13:05
 9/23 anonim ***** válasza:
86%

Szia! Nem kell neked plasztikai mutét, csak onbizalom :)

Mi az, hogy zsírleszívás? Inkább kezdj el mozogni a számítógépezés helyett! Kapcsold be a rádiót és naponta 1-2 órát táncolj rá, nagyon sokat segít! Aztán ha lefogysz gondolom a melled is lefogy és egy kis mellizom erosíto tornával nem fog lógni... A szemoldokod szedd ki, vagy fesd át, vagy nem tudom. Mindenesetre ne rontsd el magad ilyen fiatalon, várj még pár évet, aztán ha nem leszel elégedett maximum a szádat csináltasd meg...

Mindenkinek vannak hibái, senki sem elégedett saját magával, hidd el! Én is legszivesebben szétszabatnám a képem :)

2009. aug. 6. 03:24
 10/23 anonim ***** válasza:
88%
16:36-os voltam. Nekem szólt a lenéző válaszoló? Igen, tudom, milyen amikor csúfolnak. De nem kell komolyan venni. Mindenkin van olyan, amit mások kikritizálhatnak, csak úgy viccből vagy irigységből. De nem az erre a megfelelő megoldás, hogy elbújunk, és míg át-nem-plasztikázzuk magunk olyanra, mint a valakik által kitalált "szép", nem jövünk elő. Ez így nem működik. Nézd meg, mi szép magadon, legyél kedves, öltözz csinosan és mosolyogj a világra. Ennyit tudok hozzáfűzni.
2009. aug. 6. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!