Van korhatár a plasztikai műtétekre? Nagyon várom már
hogy lehessen 15/L!?
Elvileg 18 év, de elképzelhető, hogy szülői belegyezéssel és aláírással hamarabb is lehet. (De ez a szépészetire vonatkozik, a helyreállító műtétekhez (balesetek után) nemhiszem, hogy ilyen magas lenne a korhatár.)
Bár gondolom, te változtatni akarsz valamit magadon, hát hajrá, áll be a te is a mű-nők és barbie-k közé...
21/L
2009. aug. 4. 15:21
2/23 A kérdező kommentje:
oksi kösy:) akkor megvárom inkább leszek műnő vagy barbie de legalább akkor megleszek elégedve magammal asszem az fontosabb...
min változtatnál és miért?
2009. aug. 4. 15:28
4/23 A kérdező kommentje:
a felső ajkamon me4rt alánytalanul vékony az alsóhoz képest meg zsir leszívás a csípőmről felvarratnám a nagy és lógós mellemet és valamit csinálni kéne a szememmel is mert a szemhélyam olyan fura sokkal magasabban kéne lennie a szemöldökömnek...(tudom hogy rengeteg pénz)de én ezt már nem birom annyira csunya vagyok unom már hogy mindig elokap a sírás ha a tükörbe nézek annyira gáz vagyok....de mind1
nem plasztikai műtét kell neked, hanem pszichológus meg önbizalom kúra. csípőn lévő zsírra sport, nagy mellekre megfelelő melltartó, vékony felső ajak.... senkié sem tökéletes, beszájfényezed, aszt csá, nem hiszem, h bárkinek is feltűnne. a szemeidet meg nem is értemXD borotváld le a szemöldököd és rajzolj újat:P tiniként MINDENKI elégedetlen magával, ilyenkor gondolj azokra, akiknek TÉNYLEG gondjaik vannak! mondjuk egy balesetben megsérültek és hiányzik a félarcuk... vagy akiknek születési rendellenességük van, és mégis boldogok, nem nyavalyognak butaságokon. gondolkodj el ezen egy kicsit
2009. aug. 4. 16:36
Az utolsó válaszolóval értek tökéletesen egyet.
2009. aug. 4. 23:24
amugy én is tini vagyok,és ha lenne pénzem én is elmennék egy plasztikai műtétre,mert nagyon nagy melleim vannak,E-s és még csak 14 vagyok.komly probléma ez.ugyhogy nem kell elítélni valakit azért,mert változtatni akar magán.hja,de bocsi ezt te,kedves lenéző válaszoló nem tudhatod,mert végülis nem téged csufolnak a suliban és aláznak meg minden egyes nap.
2009. aug. 5. 13:01
és még annyit hozzáfűznék:ha nem piszkálnák az embereket azért,amienek,akkor azoknak a száma, akiknek önértékelési problémáik van kábé 50%-ot csökkenne,és hidjétek el,hogy ez így van,mert ha nem csesztetnének engem,akkor semmi problémám nem lenne magammal,és nem akarnék kés alá feküdni,csak azért hogy hagyjanak már békén
2009. aug. 5. 13:05
Szia! Nem kell neked plasztikai mutét, csak onbizalom :)
Mi az, hogy zsírleszívás? Inkább kezdj el mozogni a számítógépezés helyett! Kapcsold be a rádiót és naponta 1-2 órát táncolj rá, nagyon sokat segít! Aztán ha lefogysz gondolom a melled is lefogy és egy kis mellizom erosíto tornával nem fog lógni... A szemoldokod szedd ki, vagy fesd át, vagy nem tudom. Mindenesetre ne rontsd el magad ilyen fiatalon, várj még pár évet, aztán ha nem leszel elégedett maximum a szádat csináltasd meg...
Mindenkinek vannak hibái, senki sem elégedett saját magával, hidd el! Én is legszivesebben szétszabatnám a képem :)
2009. aug. 6. 03:24
16:36-os voltam. Nekem szólt a lenéző válaszoló? Igen, tudom, milyen amikor csúfolnak. De nem kell komolyan venni. Mindenkin van olyan, amit mások kikritizálhatnak, csak úgy viccből vagy irigységből. De nem az erre a megfelelő megoldás, hogy elbújunk, és míg át-nem-plasztikázzuk magunk olyanra, mint a valakik által kitalált "szép", nem jövünk elő. Ez így nem működik. Nézd meg, mi szép magadon, legyél kedves, öltözz csinosan és mosolyogj a világra. Ennyit tudok hozzáfűzni.
2009. aug. 6. 16:28
Kapcsolódó kérdések: