Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek csináltassak...

Szerintetek csináltassak magamnak műmelleket a barátom kedvéért?

Figyelt kérdés

A barátom sosem kérte tőlem, hogy csináltassam meg őket, de tudom, hogy a nagy melleket szereti (mint minden pasi), de nem tudom, hogy belevágjak-e érte? 3 éve vagyunk együtt és imádom, de ez egy nagy lépés lenne :\

19L

2012. aug. 1. 23:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Háát igazság szerint én nem szeretnék, meg félek is tőle (mi lesz 5-10 év múlva..), de a barátomért megtenném (ő pedig nem kérte tőlem, de tudom, hogy szereti a nagy melleket :\
2012. aug. 3. 22:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Az én barátomat kifejezetten taszítja a műmell!!!! Nekem kicsi a mellem, de semmi pénzért nem állnék be ebbe a plasztika őrületbe ami most van!!! Ki akarja 10 évente cserélni, meg vállalni az esetleges komplikációkat,szövődményeket egy férfi kedvéért? Amíg lehet, elkerülöm az orvosi szobát, nemhogy még önként odamenjek! Maradjon az én aranyos pici mellem, ami a sajátom, azokkal fogom szoptatni a párom és az én közös gyermekeink.
2012. aug. 5. 21:13
 13/21 anonim ***** válasza:
Kit érdekel hogy a nagy melleket szereti??? Most két nagy mellet szeret, vagy téged??? Ne legyen már kisebbségi komplexusod. Amelyik srác meg hangoztatja hogy a nagy melleket szereti az nem téged szeret, csak a melleidet. Fogdosson két bőrlabdát. A melleidet meg hagyd békén. Ez az idióta divat elveszi a fiataloknak a józan eszét is. A női mell mindig alakul, fejlődik, nagyobb lesz, más lesz a formája, ahogy idősödsz.
2012. aug. 5. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:
ismerek olyat, aki ugyanilyen cipőben járt, mint te. megcsináltatta a fiú miatt, erre két és fél hónap után szakítottak... a fiú nagyon ki volt akadva a műmell miatt....
2012. aug. 6. 04:47
 15/21 anonim ***** válasza:
90%

NE!!!

Egy pasi miatt soha nem csináltatnék!!!

2012. aug. 9. 10:58
 16/21 pgyomber válasza:

Szia!

Az én barátom állítása szeint a nagy melleket szereti, és a haverjai is.

De én se vagyok bajnok ebben, és a barátainak is kis mellű feleségek "jutottak". Szóval nem ez a lényeg. Ha szeret, a külsőd is egyre jobban fog ttszeni neki, ahogy egyre jobban kötődik hozzád.

2012. aug. 9. 14:51
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ui.: egyébként ő nem hangoztatja, csak tudom, hogy azt szereti, de sosem kérte tőlem, hogy feküdjek kés alá!! :)

2012. aug. 9. 20:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Igy van ahogy az utolsó mondja!!! Ne is kérje a barátod.
2012. aug. 11. 19:37
 19/21 anonim válasza:
Terhes vagY!
2012. aug. 14. 11:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Az én párom utálja a műmelleket,a festéket,a tetkót,stb. csak a természeteset szereti. nekem deformításm miatt(gerincferdülés) nem nőtt normálisan ugyanakkorára mindkét mellem,és látható,még melltartóban is. Nekem részlgesen támogatja a tb a beavatkozást orvosi kérésre,de nem az implantátumosat,hanem a zsírral feltöltöttet. Én amondó vagyok,hogy ő miatta ne csináltasd meg. Nem örökéletű a kapcsolatod 19évesen. Ha neked tetszik akkor azért csinááltasd meg. De ha neki csinálod,és utal rá fizesse ő az 1millát érte.
2012. szept. 17. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!