Hova csináltassak tetkót?
Figyelt kérdés
Szeretnék 1 betűt, de nem tudom hova :/ kb 5cm ..2012. jún. 29. 17:42
2/12 A kérdező kommentje:
Ki kell, hogy ábrándítsalak, mert csaj vagyok és a betű 5cm észlény. ;)
2012. jún. 29. 18:03
3/12 anonim válasza:
Nekem a derekamon van egy kínai szimbólum, kb. az is 5 cm. A pasim szerint + szerintem is nagyon szexy :) Én a derékra szavazok.
4/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! Honnan kellene tudnunk, hogy nem pasi vagy, a kérdésedből nem derült ki!
5/12 anonim válasza:
Kedves észlény kérdező. Akkor menjen a tetoválás az agyadra, hosszában. Rá fog férni :)
6/12 A kérdező kommentje:
5 jó utánozni? :D
Ha kötekedésből írtál, húzzál már a büdös francba.. -.-
Ez, ha nem látnád egy kérdés ( Hova csináltassak tetkót? ) , de te olyan vagánynak képzeled magad, hogy pár 'vicces baromságot' begépelsz... Értelme nincs..
2012. jún. 29. 19:01
8/12 anonim válasza:
Ha már tetoválásra szánod el magad illene tudnod hogy mit és hova...ha így kezdődik már rossz..
9/12 A kérdező kommentje:
6. Bocs nem tudok cigányul.
7. A kérdésben ott van, hogy MIT -.-
2012. jún. 30. 07:43
10/12 anonim válasza:
Szegény szerencsétlen kérdező. Csináltass a nyelvedre tetkót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!