Hova csináltassak tetkót?
Figyelt kérdés
Szeretnék 1 betűt, de nem tudom hova :/ kb 5cm ..2012. jún. 29. 17:42
11/12 anonim válasza:
Szerintem csuklóra csináltasd (báris nekem ott tetszik a legjobban a tetkó, főleg, ha kicsi) :)
bocs, hogy ilyen későn :\
12/12 anonim válasza:
bár a kérdés régi, azért hátha elolvasod és még nem döntötted/csináltattad meg. Tetoválást csak abban az esetben csináltass, ha 100%-ig biztos vagy abban, hogy mit, hova, mekkorát, mert az igen hosszú ideig ott lesz, és mivel együtt kell élned vele, tanácsom, hogy körültekintően és bölcsen válassz mind mintát, mind helyet. Egy jól, igényesen megcsinált tetoválás olyan, mint egy ékszer, feldobja az ember megjelenését, azonban tetoválót is körültekintően válassz, drágán csináltasd inkább egy jó és elismert tetoválónál, mintsem hogy olcsón megúszd és ott fog éktelenkedni rajtad valami rondaság. Ha még nem csináltattad meg, akkor tudok neked ajánlani egy tetoválás tervezőt, aki tud neked tanácsot adni. Ha már megcsináltattad, akkor természetesen nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!