Csináltassak dauert? Vélemények?
Lelapuló, hosszú (hátközépig érő),vékonyszálú, természetes világos barna hajam van. Egy nagy hullám van benne, amitől úgy néz ki, mint aki simán elaludta... folyamatosan feltűzve hordom, mert itthon főzök/takarítok zavar, ha meg megyek valahová, hiába van frissen mosva, beszárítva, 10 perc múlva lelapul, és úgy nézek ki mint akit lenyalt a boci. Egy kis szellőtől azonnal kocolódik. Nagyon hamar zsírosodik, télen-nyáron, naponta moshatnám... de csak 2-3 naponta szoktam.
Röviden is próbáltam már, úgy talán még rosszabb, hiszen semmilyen formázás nem marad meg benne.
Egyszer volt már kímélő dauer-em, nagyon tetszett, de két nap után kirúgta magát, egy hét után olyan volt mintha el se mentem volna fodrászhoz, pedig nem mostam meg, a fodrász szerint kevés volt nekem a kímélő.
Szerintetek merjem megkockáztatni mégegyszer? (azóta már van másik fodrászom, talán ő ügyesebb)
Hát megmondom őszintén, amikor rövid hajam volt, nagyon utáltam, megbántam, nem tudtam kezelni, alig vártam hogy megnőjön. Attól félek hogy dauer ide vagy oda, a szárítás, nem fog benne megmaradni ezután sem.
Még alszok rá párat... addigis várom a további véleményeket!
Ja egyébként most is feltűzöm, kontyolom, ilyesmi, de van hogy az is szétcsúszik, amiatt hogy vékonyszállú nagyon a hajam. A fodrászom rendszerint 3x annyi csatot használ ha véletlenül valami frizura kellene... és rengeteg habot, meg lakkot... lehet a dauer se maradna meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!