REMINGTON S9500 / vagy REMINGTON S9950 vélemények? Melyik jobb? nektek melyik van?
Figyelt kérdés
Volt egy remington hajvasalom ami el romlott,utána vettem egy philipset... szart sem ért.. utána egy hajas lacist ,ugyszintén szart sem ért.eddig a remington volt a legjobb.tehát ennél a márkánál maradok,van tapasztalatotok valamelyik fajtához?2012. jún. 18. 22:22
1/2 anonim válasza:
nekem REMINGTON S9950-en van 2 éve vettem de, semmi baja, a legjobb választásom volt!
2/2 anonim válasza:
Nekem az első van és nincs semmi bajom vele... Fél éve van meg! szeretem nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!