Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csináltassak piercinget?

Csináltassak piercinget?

Figyelt kérdés
Szerintetek jövöre amikor 14.leszek csináltassak pc.t ?és nemvagyok tul vékony nem gáz? És mennyire veszélyes?köldökröl beszélek:)
2012. júl. 23. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
A szüleid megengednék?? o.O
2012. júl. 23. 22:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát még teljesen nem beszéltem meg velük,de kiváncsi vafgyok a ti véleményetekre is,de még rábeszem pket:)mert ez egy váágyam,hogy legyen
2012. júl. 23. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Én simán megcsináltatnám a helyedben, szerintem csináltass. Nekem nem engedik a szüleim, pedig már 16 vagyok. ://
2012. júl. 23. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem csináltass, csak még várj egy kicsit vele, egy két évet még! :)
2012. júl. 23. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj vele, mert én is kb 14 körül voltam amikor csináltatni akartam, a szüleim azt mondták, hogy csak 16 évesen csináltathatom meg. Hát eljött az idő 16 vagyok, lassan 17, de egyáltalán nem szeretnék már, megváltoztam. Szóval gondold át, és várj vele.
2012. júl. 23. 23:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne, ribancos.

19/f

2012. júl. 24. 00:39
 7/8 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat! Anya is azt mondogatja,hogy ugyis majd,eljön az idő hogy mégse akarok csináltatni 1-2 év mulva,dehát én érzem ,hogy nem fogok ebbe megváltozni mert nagyon nagyon szeretnék,csak félek a fájdalomtól,meg hogy be ne gyulladjon.
2012. júl. 24. 12:07
 8/8 A kérdező kommentje:

[link]

amugy ilyesmi a hasam,egy kicsit talán vékonyabb,de csak a hasat nézd:PP :) SZerintetek ilyen alkatra se jó?

2012. júl. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!