Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk! Elgondolkodtam a mellnag...

Fiúk! Elgondolkodtam a mellnagyobbításon, de még nem vagyok teljesen biztos benne. Szerintetek szükségem lenne rá? Infó + fotó lejjebb.

Figyelt kérdés

Nem akarok plasztik "műbaba" lenni, csak ez az egy, ami talán rámférne. De... sok fiúnak nem jön be a műcici. Mit gondoltok? Megcsináltassam?

Fotó: [link]

2012. máj. 29. 19:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim válasza:

Szerintem tökéletes tested van! Nekem nagyon tetszel! :-)

A képek alapján nincs szükséged műtétre.

2012. jún. 15. 04:49
 52/66 anonim ***** válasza:

"ki csináltatna ilyen kis melleket, aki rászánja magát a műtétre?" Az kérlek szépen, akinek semmi, értsd Semmi melle nem volt előtte, annak nagyobbat be rakni sem lehet...

Amit belinkelt az egyik válaszoló oldalt, azon valóban ott volt jóval több kép is a hölgyről, saját elmondása szerint is MŰ!

2012. jún. 15. 11:32
 53/66 anonim ***** válasza:
akkor ha mű, ennyiből lejött az, a férfiaknak oly mindegy hogy mű e vagy sem, így is úgy is bejön, csak mell legyen.
2012. jún. 17. 12:29
 54/66 anonim válasza:
Így jó ahogy van. Hány éves vagy?:D
2012. jún. 18. 02:52
 55/66 anonim válasza:

Az előttem 2. hozzászólónak üzenem (+ a kérdés írójának is)én nem csak a mellet néztem, hanem a teljes alakon az egész lány úgy ahogy van, az egész tetszik. :)

Önmagában csak a mell alapján nem lehet eldönteni, hogy tetszik-e a lány vagy nem, de az is előfordulhat, hogy jó melle van, de a lány nem tetszik...

Tehát nem csak a melle tetszik, hanem úgy ahogy van az egész. Jó lenne látni az arcát is, és én is kíváncsi vagyok,hány éves lehet. :)

2012. jún. 18. 08:16
 56/66 anonim válasza:

Ja még azt kifelejtettem, aki elítéli a mű dolgokat, annak üzenem. Önmagában az, hogy valami mű, vagy nem mű, nem jelent semmit. Nem kellene úgy kezelni ezt a dolgot, hogy 'fúj mű mell, milyen ember az ilyen' lehet azt szépre és természetesnek hatóra is megcsinálni, és van is akinek tényleg semmi melle nincs viszont szeretné a nőiességnek azt a részét is a testén.

A baj az amikor már túlzásba viszik és mindenáron akár többszörösen is plasztikázzák magukat, gondoljatok bele a túl nagy mell, a feltöltött száj, a túlzásba vitt plasztikázás, ami már inkább eltorzít, minthogy széppé tenne, na azok az elítélendő dolgok.

Tudni kell a határt, ésszerűen csinálva lehet az szép is.

Valószínű a kérdező tesztképpen tette fel a kérdést, hogy felismerik-e, hogy mű, és törölte a beidézett helyről a profilját, mert egyesek annyira negatívan ítélték meg a mű

témáját.

A kérdezőnek üzenem: ha mű azt se szégyelld (persze azért reklámozni se kell), mert ez szép még láthatóan sokan észre se vették, viszont tovább már ne menj (ha tényleg mű) tudni kell megállni és elfogadni, nem kell elégedetlenkedni tovább. :)

Ha nem mű akkor meg tényleg tökéletes, de szerintem akkor is, ha mű, és a teljes tested a kép alapján nagyon tetszik. :)

2012. jún. 18. 08:30
 57/66 anonim ***** válasza:
megcopkodnám jó ez
2012. jún. 18. 14:27
 58/66 anonim ***** válasza:

A képen szereplő lány fenékimplantátumot is csináltatott (a fotókon is már ezzel látható), de tervez orrplasztikát, valamint lengőborda kivételt.

Szóval ő már kezd elindulni a túlzások irányába. A mellébe is szeretne nagyobbat, csak első alkalommal fizikailag nem fért be nagyobb.

Szerintem is itt kellene megállnia, ez még nem természetellenes.

2012. jún. 18. 14:34
 59/66 anonim ***** válasza:
Florencya vagy ellopták a képét.de fenék és mell implantátuma is van ezen a képen
2012. jún. 27. 21:56
 60/66 anonim ***** válasza:
nem kell ide plasztika
2012. júl. 14. 19:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!