Fiúk! Elgondolkodtam a mellnagyobbításon, de még nem vagyok teljesen biztos benne. Szerintetek szükségem lenne rá? Infó + fotó lejjebb.
Figyelt kérdés
Nem akarok plasztik "műbaba" lenni, csak ez az egy, ami talán rámférne. De... sok fiúnak nem jön be a műcici. Mit gondoltok? Megcsináltassam?
Fotó: [link]
2012. máj. 29. 19:11
11/66 anonim válasza:
Tudod egy probléma van ezzel a képpel. Hogy az ott nem az én ágyam! ;-)
12/66 anonim válasza:
Kár lenne bármin is változtatni. Nekem nagyon tetszenek. :)
13/66 anonim válasza:
Szerintem randa lenne ha ezt megnöveltetnéd. Jó ez az alakodhoz. Majd szoptatás után gondold újra a témát, addig felesleges.
14/66 anonim válasza:
most mennyi privát üzenetet kaphatsz:D
amúgy tényleg jó az alakod, sokkal kisebb cicikre számítottam, de ez így jó. Meg különben is undorító, hogyha ott a heg rajta...
15/66 anonim válasza:
Egy pillanatra megálltam a rágással. BAROMI jó ez az egész (bár a feneked kicsit "hegyes" talán) de ez bombajó alak! Hagyd a francba a melleidet.
21F - (2-3. válaszoló)
16/66 anonim válasza:
Szerintem nagyon kicsi cicid van viszont más minden rendbe van a heg nem fog látszódni még a nagyobb mellműtéteknél sem látszódik... Ha van bátorságod és szeretnéd akkor csináltasd meg ettől nem leszel műnő észre sem vennék hogy megvan műtetve... De ez a te döntésed..
17/66 anonim válasza:
fú bazzz! itt csak az a baj, hogy az nem az én szobám! van még? :D nem volt jó a szög. popsiddal elégedett vagy?
18/66 anonim válasza:
Szerintem ne. Csinos vagy nagyon is. Ezen csak rontana a beavatkozás.
:)
Miért is gondolkodtál el erről?
19/66 anonim válasza:
a mellbimbóid nem tetszenek, a feneked elég botrányos ezen a képen, stbstbstb. a melleid mérete és alakja viszont ideális , aki pedig azt mondja, hogy ezek pici, az nem látott még pici mellet.
20/66 anonim válasza:
nah most már azt mondom, hogy véletlenül se! :) nagyon nagyon jó alakod van, ha picit is nagyobb lenne a melled, aránytalan lenne az alakod, így teljesen jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!