Fiúk! Elgondolkodtam a mellnagyobbításon, de még nem vagyok teljesen biztos benne. Szerintetek szükségem lenne rá? Infó + fotó lejjebb.
Nem akarok plasztik "műbaba" lenni, csak ez az egy, ami talán rámférne. De... sok fiúnak nem jön be a műcici. Mit gondoltok? Megcsináltassam?
Fotó: [link]
Ezt melyik fotó alapján szűrted le?
Nézd meg a linket, ott megtalálhatók a hozzászólásai is. Dokumentálva van az egész.
az első alapján
szilikon mell "nem esik össze"
De bizony "összeesik". Nekem is az van és tapintásra nem lehet megkülönböztetni a valóditól (a heg árulkodó, de ugye az nem látszik minden szögből).
A tapintása gyakorlatilag azon múlik, hogy ki milyen kér. Vannak tömörebb anyagúak és vannak olyanok, amik szándékosan utánozzák a mell puhaságát. A legtöbb sebésznél van lehetőség minden típust "végigtapogatni" és kiválasztani, hogy ki milyen szeretne. A többi már az egyéni ízlésen múlik.
Nekem is van eltérés, mert az eredeti se volt szimmetrikus. Mivel ugyanannyi köbcenti került mindkettőbe, az aszimmetria megmaradt.
Komolyabb eltérésnél a kisebbe néhány köbcentivel nagyobbat tesznek. Viszont mivel 20 köbcentinként vannak a méretek, csak indokolt esetben keverik össze a párokat (olyasmi mint a bikinivásárlás, hogy nem szívesen szedik szét az alsó és felső részét a boltban, hiába nem egy méret valaki fenékben és mellben).
mindenesetre ha mégis valódi, akkor nagyot lendítettünk a kérdező egóján.
és még csak annyit. ki csináltatna ilyen kis melleket, aki rászánja magát a műtétre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!