Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk! Elgondolkodtam a mellnag...

Fiúk! Elgondolkodtam a mellnagyobbításon, de még nem vagyok teljesen biztos benne. Szerintetek szükségem lenne rá? Infó + fotó lejjebb.

Figyelt kérdés

Nem akarok plasztik "műbaba" lenni, csak ez az egy, ami talán rámférne. De... sok fiúnak nem jön be a műcici. Mit gondoltok? Megcsináltassam?

Fotó: [link]

2012. máj. 29. 19:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
csini cicid van ha nekem volna ilyen egésznap fogdosnám őket.semi szükség műtétre,de a pénzt tedd félre,ha lessz gyreked/gyerekeid a szoptatás után meg ereszkedett cicik helyre tételére.
2012. jún. 7. 19:53
 42/66 anonim ***** válasza:
ezek nem mű mellek, ha azok lennének nem lenne egyik kisebb, mint a másik
2012. jún. 14. 17:57
 43/66 anonim ***** válasza:

Ezt melyik fotó alapján szűrted le?

Nézd meg a linket, ott megtalálhatók a hozzászólásai is. Dokumentálva van az egész.

2012. jún. 14. 18:01
 44/66 anonim ***** válasza:

az első alapján

szilikon mell "nem esik össze"

2012. jún. 14. 18:10
 45/66 anonim ***** válasza:
a linket meg hiába nézem, törölte magát az illető
2012. jún. 14. 18:13
 46/66 anonim ***** válasza:
100%

De bizony "összeesik". Nekem is az van és tapintásra nem lehet megkülönböztetni a valóditól (a heg árulkodó, de ugye az nem látszik minden szögből).

A tapintása gyakorlatilag azon múlik, hogy ki milyen kér. Vannak tömörebb anyagúak és vannak olyanok, amik szándékosan utánozzák a mell puhaságát. A legtöbb sebésznél van lehetőség minden típust "végigtapogatni" és kiválasztani, hogy ki milyen szeretne. A többi már az egyéni ízlésen múlik.

2012. jún. 14. 18:54
 47/66 anonim ***** válasza:
akkor már csak annyi maradt, hogy kisebb az egyik, mint a másik, amiből látszik, hogy valódi.
2012. jún. 14. 19:06
 48/66 anonim ***** válasza:

Nekem is van eltérés, mert az eredeti se volt szimmetrikus. Mivel ugyanannyi köbcenti került mindkettőbe, az aszimmetria megmaradt.

Komolyabb eltérésnél a kisebbe néhány köbcentivel nagyobbat tesznek. Viszont mivel 20 köbcentinként vannak a méretek, csak indokolt esetben keverik össze a párokat (olyasmi mint a bikinivásárlás, hogy nem szívesen szedik szét az alsó és felső részét a boltban, hiába nem egy méret valaki fenékben és mellben).

2012. jún. 14. 19:28
 49/66 anonim ***** válasza:
Most néztem meg még egyszer a képet, eleve a karjával ide-oda nyomja őket. Ennyi alapján az eltérés se biztos.
2012. jún. 14. 19:30
 50/66 anonim ***** válasza:

mindenesetre ha mégis valódi, akkor nagyot lendítettünk a kérdező egóján.

és még csak annyit. ki csináltatna ilyen kis melleket, aki rászánja magát a műtétre?

2012. jún. 14. 19:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!