Bár én lány vagyok, de te hihetetlenül csini vagy. Minden úgy jó ahogy van. Mit nem adnék ilyen cicikért:) Meg ne műttesd magad:)
2012. máj. 31. 10:24
33/66 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van, a melled is szép, nem kell ide műtét.
2012. máj. 31. 15:31
34/66 anonim válasza:
Ha sok pénzt el akarsz költeni, hogy utána fájjon a hátad, tedd...
Úgy vagy bomba ahogy vagy, vétek hozzányúlni. Inkább költsd önismereti tréningre.
2012. máj. 31. 19:27
35/66 anonim válasza:
Drága, nem kéne még arc nélkül sem így mutogatni magad.
Nem sok hiányzik, hogy valaki a háttérről felismerjen !
2012. jún. 3. 20:38
36/66 anonim válasza:
Kicsit vissza foghattad volna magad a meztelenkedéssel, ahogy az előttem lévő is írta így simán felismerhetnek, de ha már ide így felraktad magad, ezt te egy cseppet sem bánnád. Te is tudod, hogy a melleid egyáltalán nem kicsik, az alakod is tök jó, itt a nyár, a strandon majd tudod fényezni az egod, ott mutogasd majd magad.
Most vagy ellopta a kérdező ennek a lánynak a fotóit, vagy a képen szereplő a tényleges tulajdonos. Akinek "mellesleg" nemrég került a mellébe és a fenekébe is szilikon - a képek is ebből az alkalomból készültek.
Akármelyik verzió is igaz, elég szánalmas kamukérdés lett ez.
2012. jún. 3. 21:47
38/66 anonim válasza:
Viszont az megmosolyogtató, hogy akik viszolyognak a műmellektől, szó nélkül igazinak nézték ezeket :)
2012. jún. 3. 21:54
39/66 anonim válasza:
1.jó vagy nagyon!
2. gondolj arra is, hogy mi lesz 30 év múlva! undorító lesz ha megcsináltatod!
2012. jún. 4. 14:04
40/66 anonim válasza:
Mert az első képen valóban elvan nyomva a melle, így nem is lehet látni rendesen, a második képen már azért látszik, hogy feszes, de mivel messzebbi kép nem nagyon lehet rájönni. Egyébként tényleg nem igazán lehet rajta látni hogy mű, jól meglett csinálva. A képeken szereplő lány viszont szánalom!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!