Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk! Elgondolkodtam a mellnag...

Fiúk! Elgondolkodtam a mellnagyobbításon, de még nem vagyok teljesen biztos benne. Szerintetek szükségem lenne rá? Infó + fotó lejjebb.

Figyelt kérdés

Nem akarok plasztik "műbaba" lenni, csak ez az egy, ami talán rámférne. De... sok fiúnak nem jön be a műcici. Mit gondoltok? Megcsináltassam?

Fotó: [link]

2012. máj. 29. 19:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mit akarsz változtatni?
2012. máj. 30. 17:27
 32/66 anonim ***** válasza:
100%
Bár én lány vagyok, de te hihetetlenül csini vagy. Minden úgy jó ahogy van. Mit nem adnék ilyen cicikért:) Meg ne műttesd magad:)
2012. máj. 31. 10:24
 33/66 anonim válasza:
100%
Nagyon jó alakod van, a melled is szép, nem kell ide műtét.
2012. máj. 31. 15:31
 34/66 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok pénzt el akarsz költeni, hogy utána fájjon a hátad, tedd...

Úgy vagy bomba ahogy vagy, vétek hozzányúlni. Inkább költsd önismereti tréningre.

2012. máj. 31. 19:27
 35/66 anonim válasza:
34%

Drága, nem kéne még arc nélkül sem így mutogatni magad.

Nem sok hiányzik, hogy valaki a háttérről felismerjen !

2012. jún. 3. 20:38
 36/66 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit vissza foghattad volna magad a meztelenkedéssel, ahogy az előttem lévő is írta így simán felismerhetnek, de ha már ide így felraktad magad, ezt te egy cseppet sem bánnád. Te is tudod, hogy a melleid egyáltalán nem kicsik, az alakod is tök jó, itt a nyár, a strandon majd tudod fényezni az egod, ott mutogasd majd magad.
2012. jún. 3. 21:43
 37/66 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Most vagy ellopta a kérdező ennek a lánynak a fotóit, vagy a képen szereplő a tényleges tulajdonos. Akinek "mellesleg" nemrég került a mellébe és a fenekébe is szilikon - a képek is ebből az alkalomból készültek.

Akármelyik verzió is igaz, elég szánalmas kamukérdés lett ez.

2012. jún. 3. 21:47
 38/66 anonim ***** válasza:
100%
Viszont az megmosolyogtató, hogy akik viszolyognak a műmellektől, szó nélkül igazinak nézték ezeket :)
2012. jún. 3. 21:54
 39/66 anonim válasza:

1.jó vagy nagyon!

2. gondolj arra is, hogy mi lesz 30 év múlva! undorító lesz ha megcsináltatod!

2012. jún. 4. 14:04
 40/66 anonim ***** válasza:
Mert az első képen valóban elvan nyomva a melle, így nem is lehet látni rendesen, a második képen már azért látszik, hogy feszes, de mivel messzebbi kép nem nagyon lehet rájönni. Egyébként tényleg nem igazán lehet rajta látni hogy mű, jól meglett csinálva. A képeken szereplő lány viszont szánalom!!
2012. jún. 5. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!