Fiúk! Elgondolkodtam a mellnagyobbításon, de még nem vagyok teljesen biztos benne. Szerintetek szükségem lenne rá? Infó + fotó lejjebb.
Nem akarok plasztik "műbaba" lenni, csak ez az egy, ami talán rámférne. De... sok fiúnak nem jön be a műcici. Mit gondoltok? Megcsináltassam?
Fotó: [link]
ad1: ha a melledről teszel föl fotót, akkor ne szorítsd le a karoddal
ad2: a kép alapján nincs ezzel semmi baj. Kerek és feszes, az implant csak rontana ranjta szerintem
21F
1., Fiatalnak nézel ki, a mellek 25 éves korodig nőhetnek.
2., Kifejezetten szép és formás melleid vannak, szerintem kár nagyobbítani.
3., Én nem szeretem a műcicit, de a tied, ezt neked kell eldönteni és nem közönségszavazással. :)
Szia!
Ezen a képen szerintem egészen jónak tűnnek, de olyan furcsa az egész beállás.
Nem tudnál egy másik képet mutatni, amin nem nyomod őket össze a karjaiddal? Amin úgy állnak, ahogy maguktól is állnának.
figyelj, ha van pénzed rá, ahogy gondolod:) ha ettől több lesz az önbizalmad, nyugodtan, csak ne ess túlzásba, egy picivel nagyobbat esetleg.
egyébként talán egy picit kicsi, de a formájával nagyon nincs gond, irigyellek, hogy ilyen kis formás:D
Mutatok egy képet az alkatomról, hogy hozzá tudjátok mérni, kellene-e nagyobb. Egyesek szerint aránytalan lenne ennél nagyobb, én viszont szeretnék... csak még szükségem van véleményekre :D A végén úgyis én döntök meg az én véleményem számít, de... érdekel, manapság a "inkább nagyobb és mű" vagy "természetes és kicsi"?
Kép: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!