Ki fogott már szilikon és igaz cicit is? Érezhető a külöbség? Kiábrándító a tapintása? Fiúk, és lányok reakcióit is várom.20N
Szia!
Én másfelől közelíteném meg a dolgot, hátha ettől felhagysz a szilikonos marhasággal!
27 éves nő vagyok, 2 gyerekkel, 75/A-s cicikkel. 5 éve van párom, és előtte sem volt gondom a pasikkal, pedig az arcom még csak nem is szép, csinos vagyok (2 gyerek után is), és nem görcsölök azon, hogy kicsik a melleim :)
1. Ha akarsz gyereket valamikor... Mondjuk van egy implant a melledben fix helyen, és a terhességeddel elkezd nőni a melled, gyakorlatilag a műcucc lesz, ami lógni fog, mert nem biztos, hogy a megnyúló zsírszöveteid ugyanúgy fogják körülvenni az implantot. Illetve valószínűleg vagy nem fogod tudni szoptatni a babádat, vagy csak nehezen, mert az a műanyag szar befolyásolni fogja a melled alakváltozását, és lehet, hogy a baba nem fogja tudni bekapni.
Még valami: Nekem a terhességemmel nőtt a mellem (azóta visszanyerte eredeti méretét) 2 méretet, de nagyon kényelmetlennek éreztem, mert nem ahhoz voltam szokva.
2. Hallottál a PIP-es mizériáról? Akár te is járhatsz így. Én örülök, hogy egy teljesen egészséges ember vagyok és nem kell vmi sz*r miatt kés alá feküdjek, nemhogy saját magam vállalkozzak rá. Ha fizetnének érte, sem csináltatnék plasztikát magamon sehol!
3. a műmellpárti majom meg lehet, hogy plasztikai sebész, azért reklámozza ennyire! :) Ha meg nem az, akkor is csak egy kis lúzer, aki nem foglalkozik szex közben sem a nővel, csak neki legyen jó és kész...
4. Ha megvan a pénzed egy ilyen műtétre, inkább költsd értelmesebb dologra. Biztosan van olyan hely, ahová nagyon szeretnél eljutni, tedd meg, nagyobb élmény lesz, mit felszabdaltatni magad!
És még egy dolog eszembe jutott!
Nagyon sok férfi barátom van, nő csak 1-2. A srácok beszólása a nagy "dudákra" a következő szokott lenne:
"Olyan mint a zsiráf! Szép, szép, de otthonra nem kéne!" :)
A műmellpárti majom vagyok...:P
Amazone tegyél már fel rakéta-tőgyeidről képeket! XD
Kíváncsi vagyok mi alapján mesélted be magadnak, hogy "semmi baj sincs a melleimmel"! XD
Az, hogy kivel, hogy foglalkozom szex közben nem rád tartozom... én is máshonnan közelíteném meg a dolgot: eddig minden nő, akivel "randiztam" majd' elolvadt akkor, amikor átadtam neki az ajándékba vitt csokit, virágot.
A te kanjaid eddig hányszor hoztak neked ilyesmit? :)
Ennyit az érzéketlenségről. :)
27 éves vagy, felnőtt, "értelmes" nő vagy, mégis olyan idióta választ írtál...
Még egyszer elmondom: a pasik nem fogják bevallani, hogy tetszik nekik szilikon. Ahogy a nők sem vallják be azt, hogy a "méret a lényeg".:D
Kérdezőnek: (számomra) továbbra is csúnyácskák a melleid. Ha nem vagy elégedett vele, csináltasd meg!
Olyan elkeserítő ez a sok szegény, csóró nő, akiknek nincs pénzük műtétre és így élik ki magukat... ha már itt tartunk, küldjön már valaki képet egy (nagy tömegek) által szépnek tartott természetes mellről!
Még mindig várom...
"A 19%-nyi hasznos válasz elég arra,, hogy inkább ne reagáljak konkrétan arra, mit írtál."
Azért ilyen alacsony a "hasznosságom", mert az igazságot írom meg, az embereknek viszont fáj az igazság.
Hogy egy konkrét példát említsek: természetes mellű nők.:P
Ui.: még mindig várom a képe(ke)t.:)
Kedves Kérdező!
Próbáld meg szeretni, és elfogadni önmagad! Most nem tetszik a cicid, aztán ha megcsináltatod úgyis találsz valami mást, amivel elégedetlen lehetsz. Ne azzal foglalkozz, ami nem tökéletes rajtad, hanem azzal, amire büszke vagy! Ha például szép formás bokád van, azt hangsúlyozd ki, és ne akard róla elterelni a figyelmet egy műmellel.
Elárulom, hogy az egyik mellem pont akkora lenne, mint a tied, ha nem lenne rajtam 25 kiló súlyfelesleg. Még így is pici, és hegyes. A másik meg háromszor akkora. És eszemben sincs megműttetni. Nem akadályoznak abban, hogy boldog legyek.
26 éves vagyok, 2 éve férjnél (8 éve vagyunk együtt), és így is tetszem neki. És a világ összes (valódi és mű) szép cicijét megbámulhatja, akkor is ez a felemás lesz, aki minden nap hazavárja, és ez az, ami számít. :)
Kedves szilikon-párti!
1. "Kíváncsi vagyok mi alapján mesélted be magadnak, hogy "semmi baj sincs a melleimmel"!"
Nem fáj, nem daganatos, nem akadályoz a mozgásban = nincs vele semmi baj.
2. "A te kanjaid eddig hányszor hoztak neked ilyesmit?"
Bár "kanom" még nem volt, EGYSZER SEM. Az első találkozó előtt megmondtam a kedvesemnek, hogy az én kedvemért nem kell megölnie egyetlen virágot sem. Viszont cserébe tekintélyes plüssállat gyűjteményem van.
3. "Még egyszer elmondom: a pasik nem fogják bevallani, hogy tetszik nekik szilikon."
Naná, mert ez azt jelentené, hogy önként jelentkeznek, hogy kifizessék a műtétet. :P
4. "Nem baj, ez van... legalább titeket is szeret valaki. Az más kérdés, hogy vagy azért, mert nincs ízlése, vagy csak azért, mert "jobb úgy sem lesz""
Egy nőnek nem a mellformája és mérete kell, hogy a legnagyobb érdeme legyen. Mi is mondhatnánk neked, hogy ezek szerint te csak olyan lányoknak viszel virágot, akiknek "legalább a műcickójuk szép, ha már másra nem jók csak a szexre".
5. "Akik szerint meg a szilikon rossz... azok ne irigykedjenek, hanem keressék meg rá a pénzt!"
Miért gondolod, hogy irígykedünk? Van aki a természetességet szereti, és nem azért, mert csóró. Gondolod, hogy azért nincs még egy sima fülbevalóm sem, mert nem volt pénzem kilyukasztatni?
50. emberke: Te egyébként fogtál már valódi(minimum B kosaras) melleket? Hány cicit fogtál, és közülük mennyi volt szilikon? Meg sem nézed a természetes mellű lányok cicijét? Ha nem szilikon, nem is állsz szóba a lánnyal?
mielőtt újabb támadásnak vennéd: természetesen nem esik jól, amiket írsz, de komolyan érdekel a válaszod. nyílván nem veled hasonló embernek fogom levenni a felsőm, szerencsére az ilyenek kiszagolásához már van érzékem:D
Kérdezőnek:
Kb. 50-50%-ban fogtam természetes és szilikon mellet.
A természetes cicik közül összességében egy, azaz EGY volt, ami az élvonalbeli szilikonokkal egy kategóriában volt - az első néhányat nem rangsorolnám, annyit azért elárulok, hogy ebben a halmazban a valódi-mű arány 1:4-hez. Így utólag belegondolva: alig emlékszem a természetes mellekre (illetve nagy részére), annyira jellegtelenek, semmitmondóak és csúnyák voltak. Bezzeg a szilikon!
Hidd el, álmodban sem gondolnál arra, hogy "ilyen" vagyok. :)
22:58-as:
"Nem fáj, nem daganatos, nem akadályoz a mozgásban = nincs vele semmi baj."
Csak valószínűleg kib@szott ronda.:)
"Viszont cserébe tekintélyes plüssállat gyűjteményem van"
Aminek a közvetett megvásárlásával támogatod a Taiwanon, Vietnámban stb. folyó gyerekmunkát, plusz az ipari létesítmények által folytatott környezetpusztítást. Ügyes! :)
"Naná, mert ez azt jelentené, hogy önként jelentkeznek, hogy kifizessék a műtétet. :P"
Örülök, hogy burkoltan beismerted! Jó úton haladsz! :)
"Egy nőnek nem a mellformája és mérete kell, hogy a legnagyobb érdeme legyen."
A kérdezőt mégis ez érdekli.:)
Egyébként ez így igaz, és ezt soha nem is vontam kétségbe. Azt írtam, hogy a szilikon szinte mindig szebb a természetes mellnél.
"Miért gondolod, hogy irígykedünk? Van aki a természetességet szereti..."
:)
Szex (illetve ehhez kapcsolódó szépség) és pénz, ez az a két dolog, amiért mindenki irigykedik.
Naná, van aki a természetességet szereti. Például a kanod. Próbáld ki: nem szőrteleníted a nemi szerved, nem borotválod a lábad, és hagyod burjánzani a hónaljad! A kanod imádni fogja a természetességed! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!