Ki fogott már szilikon és igaz cicit is? Érezhető a külöbség? Kiábrándító a tapintása? Fiúk, és lányok reakcióit is várom.20N
én lány vagyok és nekem is ugyan ilyen mellem van mint neked. Nekem se tetszik a sajátom és én is szilikonra vágyok. De ha nagyon padlón vagy írd be a google-be hogy ronda mell és kihoz neked olyanokat, hogy valóban gyönyörűnek érzed majd a tieidet. A barátod meg ha szeret akkor a melled miatt nem kell rosszul érezned magad.
19L
Hát ilyennek én se örülnék...(remélem értékeled az őszinte véleményt is)
17/F
A kérdező 22 éves, szerintem ő meg 17 éves "pasinak" nem örülne...
A kis tinik a nagy ciciket tényleg szeretik, de egy érettebb, értelmesebb (mondjuk 21 fölött) pasi már jobban szereti a természetes melleket. A tied ilyen, legalább valódi! Pont tenyérbe való, az ilyet jobb fogni, és valljuk be, fogni egy mellet nagyobb dolog, mint nézni (mivel a szilikon csak képen mutat jól, vagy néha már ott sem. Innen következik, hogy olyan férfiaknak való, akik csajt csak képeken látnak)
Ilyen ostobaságot, hogy csak képen néz ki jól azok mondanak akik még életükben nem kerültek 20 méternél közelebb meztelen szilikonos mellekhez! Viszont az is biztos, hogy lehetnek egy nőnek nagyon szép természetes mellei (és ennek fontos része a nagysága is), de ami képet láttam az alapján fejtettem ki az őszinte véleményemet.
17/F
Az a helyzet, hogy d.gáshoz tényleg lehet, hogy valakinek jobban bejön szilikon, mint pl az előzőnek. Szerencsés (vagy éppen szerencsétlen) ember lehet, hiszen amit leírt az alapján arra következtetek, hogy sok nővel volt már dolga...gondolom igazi barátnője egy sem volt.
Hogy a fogása jobb, azt továbbra is kétlem, hiszen az implantátum kitapintható.
Szóval, kedves kérdező: ha ilyen pasikkal akarod megb.szatni magadat, mint a kedves előző, akkor neked tényleg a szilikon mell való.
Ha szeretnél magad mellé egy párt, aki veled marad és szeret, akkor semmiképpen ne csináltasd meg.
Szerintem az égadta világon semmi baj nincs a melleiddel és ezt a legőszintébben mondom. Szerintem szép kis közepes mérete van és jó a tartása is. A csúnya mell az a nagy lógós, stirás, aminek olyan a mellbimbója mintha a kutya rágta volna. Na ha ilyen mellem lenne, én is befordulnék... Nekem is ilyesmi mellem van mint neked, de még ennél is kisebb talán és eddig minden pasim odavolt értük.
26 N
Előző vagyok.:)
"Ha szeretnél magad mellé egy párt, aki veled marad és szeret, akkor semmiképpen ne csináltasd meg."
Ilyen mellekkel nem fog találni párt. Ha meg igen, akkor a kapcsolatuk a "jobb úgysem lesz" alapján fog szerveződni.
Te meg azt fogd fel kis agyhalott trollkám, hogy (szerencsére) nem minden férfi támaszt ilyen torz elvárásokat a barátnőjével szemben mint te. Álomvilágban pedig te élsz.
ma 18:56
Most te komolyan azt hiszed, hogy egy nőnek nem lehet szép a melle, ha természetes. Szerinted a nők getenikailag hordoznak magukban valamilyen defektet, ami gátolja a szép mellek kifejlődését? Bocsi, de most kb azt vettem ki, hogy minden nő olyan, mintha valaki testi mutációval jönne világra, és ezt mindenképp műtéttel helyre kell hozni. Van, akinek végtag protézisre van szüksége, a női nem minden képviselőjének pedig mell implantátumra.
Hidd el, az én mellem sem nagy, inkább átlagos, mégis minden eddigi pasim oda volt érte.
Nesze, ez még csak nem is nagy, mégis az hiszem szebb, mint bármely kancsal labdacsöcs
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!