Ki fogott már szilikon és igaz cicit is? Érezhető a külöbség? Kiábrándító a tapintása? Fiúk, és lányok reakcióit is várom.20N
1.: Ezen a linken nem látok fedetlen ciciket.
2.: nem azt mondtam, hogy a "nők genetikailag defektesek". Azt mondtam, hogy a legtöbb esetben (de nem mindig!) egy szilikon mell szebb és jobb, mint a természetes.
Szia! Én korábban írtam, hogy tedd fel a linket, hogy láthassuk, hogy milyen is a melled.
Szerintem is csináltasd meg! Bár a bimbód szép, de valóban nem túl szexi. Ha jól megcsinálják, akkor valódi bombanő lehetsz.
Nem kell óriásit csináltatni, csak akkorát, hogy nőies legyél tőle. Normális pasik is buknak a jó mellekre. Nem kell félned, hogy onnantól csak bunkóknak fogsz bejönni. Én a helyedben mindenképpen megpróbálnám, ha ez tényleg zavar.
A "szilikonos" vagyok.:P
"két éve barátom van"
Ennek teljes szívemből örülök - tényleg!
Nos, az én véleményem még mindig az, hogy a helyedben megcsináltatnám. Állítólag az anális szex során történő ejakuláció is mellnövekedést idézhet elő (hormonok "játéka"). Ha működik, nyilván nem drasztikus mértékben.
szia!
én 26 évesen csinaltattam meg.odavannak érte a pasik,érezni nem lehet benne,természetes hatása van,vágás nem látszik!
Szia! megnéztem a képeidet és szerintem jól nézel ki, ne csináltasd meg! Szerintem sokkal nagyobb kockázata van hosszú távon mint amennyit megér.
Igen, tudom most divatos a mellvillantás- minél nagyobb annál jobb- de szerintem ez mindig ízlés dolga. Itt a válaszadó férfiak többségében csak dicsérték a kisebb melleket mert ők azt szeretik. Tehát csak meg kell találnod azt, aki ezt szereti benned.
És itt egy példával jönnék még: tesóm egy volt barátnője megcsináltatta, meg is fogtam utána. megengedte h megnézzem... hát... most mondjam azt hogy már soha nem lesz igazi. totál mű lett az egész, és aránytalan az alkatával. Szerintem nem érte meg.
A te döntésed persze, de ne dőlj be a másoknak és a csapból is folyó plasztikás reklámoknak. Így vagy jó, ahogy vagy és ez az ötlet ne válljon rögeszméddé.
L/34
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!