Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ki fogott már szilikon és...

Ki fogott már szilikon és igaz cicit is? Érezhető a külöbség? Kiábrándító a tapintása? Fiúk, és lányok reakcióit is várom.20N

Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 13:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
14%

1.: Ezen a linken nem látok fedetlen ciciket.

2.: nem azt mondtam, hogy a "nők genetikailag defektesek". Azt mondtam, hogy a legtöbb esetben (de nem mindig!) egy szilikon mell szebb és jobb, mint a természetes.

2012. márc. 24. 19:12
 32/69 anonim ***** válasza:
89%
Trollkodik a f*szari, nem kell vele foglalkozni...
2012. márc. 24. 19:32
 33/69 anonim válasza:
19%

Szia! Én korábban írtam, hogy tedd fel a linket, hogy láthassuk, hogy milyen is a melled.

Szerintem is csináltasd meg! Bár a bimbód szép, de valóban nem túl szexi. Ha jól megcsinálják, akkor valódi bombanő lehetsz.

Nem kell óriásit csináltatni, csak akkorát, hogy nőies legyél tőle. Normális pasik is buknak a jó mellekre. Nem kell félned, hogy onnantól csak bunkóknak fogsz bejönni. Én a helyedben mindenképpen megpróbálnám, ha ez tényleg zavar.

2012. márc. 24. 19:37
 34/69 A kérdező kommentje:
a 28-asnak üzenem,aki szerint nem találok párt ilyen mellekkel, h két éve barátom van, és az előző kapcsolataimban sem a férfiak hagytak el, hanem többnyire én őket. szóval nem nagyon akartak meneülni tőlem, azért mert ekkora. egyedül engem zavar, ezért van ez a dilemma.
2012. márc. 25. 16:26
 35/69 anonim ***** válasza:
9%

A "szilikonos" vagyok.:P

"két éve barátom van"

Ennek teljes szívemből örülök - tényleg!

Nos, az én véleményem még mindig az, hogy a helyedben megcsináltatnám. Állítólag az anális szex során történő ejakuláció is mellnövekedést idézhet elő (hormonok "játéka"). Ha működik, nyilván nem drasztikus mértékben.

2012. márc. 25. 17:48
 36/69 A kérdező kommentje:
az a tény, h sajnálnám az a sok pénzt kidobni rá, meg mindig is ódzkodtam az ilyen mű dolgoktól. még a műkörmöt is utálom.szal valószínűleg megbánnám, de így sem jó.
2012. márc. 25. 20:03
 37/69 anonim ***** válasza:
78%
ne csináltasd meg, annyi jobb dologra költheted a pénzed. Pluszlehet h a gyerek után nagyobb lesz, azt mindenképp megvárnám a helyedben :)
2012. márc. 25. 21:18
 38/69 anonim ***** válasza:
67%

szia!

én 26 évesen csinaltattam meg.odavannak érte a pasik,érezni nem lehet benne,természetes hatása van,vágás nem látszik!

2012. márc. 26. 18:18
 39/69 A kérdező kommentje:
és neked mennyibe fájt? előtte mekkora volt? mert az sem mindegy, h mennyi a valódi szövet a szilikon fölött.vagy tévedek?
2012. márc. 26. 19:37
 40/69 anonim ***** válasza:
80%

Szia! megnéztem a képeidet és szerintem jól nézel ki, ne csináltasd meg! Szerintem sokkal nagyobb kockázata van hosszú távon mint amennyit megér.

Igen, tudom most divatos a mellvillantás- minél nagyobb annál jobb- de szerintem ez mindig ízlés dolga. Itt a válaszadó férfiak többségében csak dicsérték a kisebb melleket mert ők azt szeretik. Tehát csak meg kell találnod azt, aki ezt szereti benned.

És itt egy példával jönnék még: tesóm egy volt barátnője megcsináltatta, meg is fogtam utána. megengedte h megnézzem... hát... most mondjam azt hogy már soha nem lesz igazi. totál mű lett az egész, és aránytalan az alkatával. Szerintem nem érte meg.

A te döntésed persze, de ne dőlj be a másoknak és a csapból is folyó plasztikás reklámoknak. Így vagy jó, ahogy vagy és ez az ötlet ne válljon rögeszméddé.

L/34

2012. márc. 27. 19:37
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!