Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Megműttetnél magadon valamit...

Megműttetnél magadon valamit ha ingyen lenne?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 22:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

szemműtét

Orromat korrigáltatnám, és az arcformámat is.

14/L

2012. márc. 19. 14:00
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez vagyok én. Akkor már más lennék.
2012. márc. 19. 16:04
 23/36 anonim ***** válasza:
Orromat. szerintem túl nagy és olyan tupacs :D
2012. márc. 19. 16:41
 24/36 anonim ***** válasza:
58%
Én nő vagyok , 42 éves , több plasztikai műtétem is volt.Szültem 3 gyereket és a terhesség meg a szoptatás eléggé megviselte a testemet , ezért kénytelen voltam elvégeztetni ezeket a műtéteket hogy helyreálljon a testem.Először is felvarrattam a melleimet , mivel a 3 szoptatás miatt eléggé megereszkedett.Én ugyebár sportolok rendesen és egészségesen érkezem de voltak területek ahonnan nem ment le a zsír ezért zsírleszívást csináltattam , majd később a hasamat is megcsináltattam.Volt egy utolsó nagyobb műtétem de azt őszintén megmondom hogy hiúságból csináltattam , ez egy arcfelvarrás volt.Jelenleg lézeres kezelésre járok a sebészemhez.
2012. márc. 19. 16:52
 25/36 anonim ***** válasza:
58%

Miután megáll a szemem romlása azt.

Akkor a striák nyomait eltüntettetném.

Ajkamba egy kicsit töltetnék, hogy arányos legyen az arcomhoz.

Hajvonalamon igazítattnék egy kicsit középen, pár szál...

Egyik lábujjamat hosszabbíttatnám töréssel, ha nem lehet akkor kicseréltetném a kettőt, mert sajnos tiniként a strandon belecsúsztam egy medencébe ahogy a szélén a vízen elcsúsztam és úgy ütöttem meg a lábujjamat hogy az egyik megállt a növésben.

Ha lenne akkor szőrtelenítés.

Anyajegyleszedés - ezt fogom is mert ajánlották.

Kisajakplasztika.

Meg egy pici botox a homlokomba, sokat ráncolom a fejem...

2012. márc. 19. 17:13
 26/36 anonim ***** válasza:
38%

Hát, a mellemet szeretném A kosárnál kisebb méretről C-re nagyobbíttatni

államból lecsiszoltatni, hogy kisebb legyen, az állam "seggáll" [link] tehát az államon a két kiugró részt is lecsiszoltatni,

az arcomat vékonyítani

az alsó bordám kivetetni

a magasságomat csökkenteni(lábszárból csontkivágással)164 cm-ből szeretném 160 cm lenni

A szememet is szeretném megműttetni, mert rövidlátó vagyok

szemhéjfelvarrás, mert megnyúlt a szemhéjam

a felső ajkam megvastagíttatnám(nem szandikásra persze!) de nagyon vékony a felsőajkam

A lábméretem csökkenteni 38 és felesből 36-osra.

A hajam elöl ritkás, a tarkómról a hajszálakat átültetném előlre

a kalapácsujjam megműttetném

az ujjaim görbeségét is

Az orrom formáját megváltoztatnám

a szemem megnagyobbíttatnám

a mellem még felvarratnám

a fenekembe implantátumot ültettetnék.

Azért durva a listám szerintem :/ Bár nem vot kérdés, de szerintem ez a photoshoppolt modelleknek köszönhető... A férfiak, akikkel én találkoztam, az ilyen nők kellettek...Akárhogy nézek ki, nekik nem elég. Pedig én elég alacsonyra teszem a mércét: nem számít ha egy férfi nem kigyúrt, vagy nem helyes. Ha pénz lenne, minden műtétbe belevágnék.Nem tudom, írtam-e a botoxot, ha kihagytam, sry :D

2012. márc. 19. 18:29
 27/36 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó vagyok, most leszek 18 éves, és szerinte egyértelmű hogy lány :D
2012. márc. 19. 18:37
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Előző: neked nem sebész kell, hanem pszichológus...
2012. márc. 19. 18:42
 29/36 anonim ***** válasza:
Az államat műtetném, kissé előrébb van így az alsó és felső fogsorom nem záródik egybe... egyében nem változtatnék
2012. márc. 20. 09:03
 30/36 anonim ***** válasza:

elsősorban a szememet! sajnos nagyon rossz a szemem...nem szeretnék már kontaktlencsével és szemüveggel bajlódni vagy épp nem látni...aztán ha még maradna keret a mellemet...sajnos az meg nagyon kicsi....de mondjuk ez nem létfontosságú...ezt még átgondolnám:)

23L

2012. márc. 20. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!