Megműttetnél magadon valamit ha ingyen lenne?
szemműtét
Orromat korrigáltatnám, és az arcformámat is.
14/L
Miután megáll a szemem romlása azt.
Akkor a striák nyomait eltüntettetném.
Ajkamba egy kicsit töltetnék, hogy arányos legyen az arcomhoz.
Hajvonalamon igazítattnék egy kicsit középen, pár szál...
Egyik lábujjamat hosszabbíttatnám töréssel, ha nem lehet akkor kicseréltetném a kettőt, mert sajnos tiniként a strandon belecsúsztam egy medencébe ahogy a szélén a vízen elcsúsztam és úgy ütöttem meg a lábujjamat hogy az egyik megállt a növésben.
Ha lenne akkor szőrtelenítés.
Anyajegyleszedés - ezt fogom is mert ajánlották.
Kisajakplasztika.
Meg egy pici botox a homlokomba, sokat ráncolom a fejem...
Hát, a mellemet szeretném A kosárnál kisebb méretről C-re nagyobbíttatni
államból lecsiszoltatni, hogy kisebb legyen, az állam "seggáll" [link] tehát az államon a két kiugró részt is lecsiszoltatni,
az arcomat vékonyítani
az alsó bordám kivetetni
a magasságomat csökkenteni(lábszárból csontkivágással)164 cm-ből szeretném 160 cm lenni
A szememet is szeretném megműttetni, mert rövidlátó vagyok
szemhéjfelvarrás, mert megnyúlt a szemhéjam
a felső ajkam megvastagíttatnám(nem szandikásra persze!) de nagyon vékony a felsőajkam
A lábméretem csökkenteni 38 és felesből 36-osra.
A hajam elöl ritkás, a tarkómról a hajszálakat átültetném előlre
a kalapácsujjam megműttetném
az ujjaim görbeségét is
Az orrom formáját megváltoztatnám
a szemem megnagyobbíttatnám
a mellem még felvarratnám
a fenekembe implantátumot ültettetnék.
Azért durva a listám szerintem :/ Bár nem vot kérdés, de szerintem ez a photoshoppolt modelleknek köszönhető... A férfiak, akikkel én találkoztam, az ilyen nők kellettek...Akárhogy nézek ki, nekik nem elég. Pedig én elég alacsonyra teszem a mércét: nem számít ha egy férfi nem kigyúrt, vagy nem helyes. Ha pénz lenne, minden műtétbe belevágnék.Nem tudom, írtam-e a botoxot, ha kihagytam, sry :D
elsősorban a szememet! sajnos nagyon rossz a szemem...nem szeretnék már kontaktlencsével és szemüveggel bajlódni vagy épp nem látni...aztán ha még maradna keret a mellemet...sajnos az meg nagyon kicsi....de mondjuk ez nem létfontosságú...ezt még átgondolnám:)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!