Megműttetnél magadon valamit ha ingyen lenne?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 22:44
12/36 anonim válasza:
A mellem sajnos szörnyen lóg, így felvarratnám-nem feltöltetném szilikonnal... így lehet, picit kisebb lesz a mérete, de az annyira nem érdekel. Csak ne lógna.
13/36 anonim válasza:
az orrom, de csak a csücskét, a húsos részt, mert olyan mint 1 krumpli és mindig ezzel csúfolnak.
16/36 anonim válasza:
orrom szemhéjam talán a füleimet is, és ha tényleg jól sikerülne az egész arcomat átszabatnám.
ha pedig elkezdenék öregedni tele nyomatnám az arcom mindenféle fiatalító, öregedésgátló cuccal
17/36 anonim válasza:
Hűűűh...
1.Szilikonmell-műtét
2.Lézeres szemműtét
4.Szempilla beültetés
5.Zsírleszívás a combomról, mert hiába vagyok 46 kg még mindig undorítóan vastag.
18/36 anonim válasza:
A szememet rakatnám rendbe, hogy jól lássak végre. Esetleg később(most még nem érzem szükségesnek) a mellemet felvarratni. Sajnos már most kezd lógósodni a súlytól. De valahogy utóbbi annyira fontos az életben, mint a disznófing... 18L
19/36 anonim válasza:
nekem haj kellene, mert sajnos kihullt!Hajbeültetést szeretnék.
20/36 anonim válasza:
Szemműtétre készülök(látáskorrekció), örülnék, ha nem kellene emiatt hitelbe vernem magam, de már úgy vagyok vele, hogy muszáj, előbb utóbb visszahozza a kontaktlencse árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!