Hova tudnám elvinni a 6éves tesómat holnap vmi kis programra ha lehet ingyen ha nem akkor egy két ezer forintból (: Bp-en?
Figyelt kérdés
Tehát tök régen voltunk közösen együtt mivel holnap nincs suli úgy gondoltam felvinném pestre délelőtt mert akkor viszonylag kevesen vannak Vmi tipp?
előre is köszi
2012. jan. 4. 14:22
1/3 anonim válasza:
Vasúttörténeti parkba
Csodák palotája
De ha csak a Városligetbe mentek, szerintem annak is örülne! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Városliget azért nem jó ötlet" mert azért hideg van :/ meg hát azért nem is hiszem h tudna annyit sétálni :) de a csodák palotája jó ötlet :) megnézem majd a beugrót:)
2012. jan. 4. 14:52
3/3 anonim válasza:
Azért irtam a városligetet is vagy bármi ilyesmi helyet, mert nem tudom menyi idős vagy, és ha még nem vagy 18 akkor nem biztos hogy olyan helyre beengednek, mint a csodák palotája.
Sok ilyen helyen, mint egy múzeum, kiállítás, állatkert 18 éven alulit csak felnőttel engednek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!