Ha volt mellnagyobbításod válaszolsz?
Az az igazság,hogy nagyon beleéletem magam a dologba,de mindenfélét hallottam, hogy nem elég egyszer megcsináltatni.Hogy is van ez?
Egyre még futná anyagilag de mikor kell a következő, ha kell egyáltalán én gondoltam egy 350-esre és kész semmi további növelés.
szia!
ha mütét után nem hizol,nem fogysz,ráér 8-10 év után megcsinaltatnod.mivel én hiztam,fogytam,az enyém 5 éves,jónak jó,a pasiknak is tetszik,de most olyan mintha természetes mellem lenne ekkora egy picit meglogott,igy természetesebbnek tünik,nem olyan mint amikor olyan mint egy labda.meg ezzel ugy vannaka nök h mindig nagyobbat szeretnének.nekem 440 es van egyébként,de hamarosan szeretném megcsinaltatni.meg jobb lenne ha szülés után csinaltatnad,mert a szoptatás miatt is meglóghat a bőr.
Szia!
Én hallottam olyanról is,hogy zsírfeleslegből szívnak le és azzal töltik fel a cicit.Sokkal természetesebb,nincs kockázata,és nem kell visszamenni 10 év után cserére,mint az implantátumoknál.
Az implantátum meg elmozdulhat,tönkremehet ugyanúgy stb...nagyon idétlenül néz ki egy "szétesett" cici...És Magyarország nem a jó plasztikai sebészekről híres. :(
Bár nekem nagy cicim van, szóval nincs szükségem nagyobbításra,de szerintem izgató lehet a pici cici is...sőt...az legalább nincs megereszkedve,formásabb stb...
"Ha volt mellnagyobbításod válaszolsz?"
Nem. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!