Ha melíroztatod a hajad leszel szives és válaszolsz a kérdéseimre?
Figyelt kérdés
megtudja csinálni a fodrász 3 %os peroxidal?utána mivel ápoljam a hajam, hogy ne törjön?mennyi időnként melíroztassak? világosbarna a hajam2009. máj. 15. 19:05
1/2 anonim válasza:
A 3%os oxi nem szív kb semmit,főleg ha már volt festve a hajad.
3% 1 árnyalat
6% 2-3 árnyalat
9% 3-4 árnyalat
12% 4vagy több árnyalat.
Utána pakolás és hamvasító sampon.
Melír kb 7hetente kell.
szerezz jó szakembert és megoldja a poblémádat,és a túl olcsó fodrászhoz inkább ne menjél,mert ott nem túl jó az anyag minősége ami elengedhetetlen ahhoz hogy szép eredménnyel és egészséges hajjal távozzál.
Üdv,1 fodrász
2/2 anonim válasza:
Én ugyan magamnak csinálom, de 9%-ossal. A többi nem sokat ér. Havonta szoktam újrafesteni. Hogy ne törjön arra nem tudok mit mondani, nekem semmi nem vált még be, törik mint a fene, de engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!