Intim gyanta. Válaszolnátok a kérdéseimre?
El szeretnék menni kozmetikushoz intim gyantázásra,de nem tudom,hogy be merjem-e vállalni.Nagyon dús és vastag szálú odalent a szőröm,a bőröm pedig érzékeny,bár ha egy profi szakember csinálja,csak nem leszek véraláfutásos.Elég szégyenlős vagyok,a puncim se a legszebb,van rajta egy anyajegy is,ott már nem szőrös,de szerintem csúnya.
17 évesen megcsinálják nekem?
Mekkora szőrrel menjek?Nem fogja zavarni,hogy csúnya a puncim?A bugyimat le kell venni,ugye?A fenekemnél is megcsinálja?Ott is nagyon sok szőröm van.Mennyibe fog ez kerülni kb.?(intim,bikinivonallal meg fenékkel együtt,teljesen csupaszra)
17/L
én azért szeretek kozmetikushoz menni, mert ha magamnak gyantázom, az első fájdalom után abbahagyom, ott meg nem mondhatom, hogy " köszi, ennyi volt" :))
ne légy szégyenlős, látott már a kozmetikus durvább dolgokat is :D
a bugyidat csak akkor kell levenni, ha a teljeset akarod.
én először csak a bikinivonalat kértem, akkor nem kellett :D
Kor nem akadály. Szőr ne legyen túl nagy, olyan fél centi okés.Nem zavarja, hogy milyen a puncid, ne aggódj, ő is nőből van! Én is angyon kínosan éreztem magam először, de aztán mondta a csaj, hogy ez neki olyan mint másnak megírni egy számlát, ez a munkája.A bugyidat le kell venni, ha teljesen akarod, ha csak bikinivonal, akkor elég, ha félrehúzod. nekem a fenekemnél is megcsinálta. Mindennel 800 ft volt.
Egyébként, jó tanács, úgy menj, hogy közvetlenül előtte fürödtél, nekem sokat segített, és kevésbé éreztem magam kellemetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!