Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim gyanta. Válaszolnátok a...

Intim gyanta. Válaszolnátok a kérdéseimre?

Figyelt kérdés

El szeretnék menni kozmetikushoz intim gyantázásra,de nem tudom,hogy be merjem-e vállalni.Nagyon dús és vastag szálú odalent a szőröm,a bőröm pedig érzékeny,bár ha egy profi szakember csinálja,csak nem leszek véraláfutásos.Elég szégyenlős vagyok,a puncim se a legszebb,van rajta egy anyajegy is,ott már nem szőrös,de szerintem csúnya.

17 évesen megcsinálják nekem?

Mekkora szőrrel menjek?Nem fogja zavarni,hogy csúnya a puncim?A bugyimat le kell venni,ugye?A fenekemnél is megcsinálja?Ott is nagyon sok szőröm van.Mennyibe fog ez kerülni kb.?(intim,bikinivonallal meg fenékkel együtt,teljesen csupaszra)

17/L

2011. szept. 4. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én azért szeretek kozmetikushoz menni, mert ha magamnak gyantázom, az első fájdalom után abbahagyom, ott meg nem mondhatom, hogy " köszi, ennyi volt" :))

ne légy szégyenlős, látott már a kozmetikus durvább dolgokat is :D

a bugyidat csak akkor kell levenni, ha a teljeset akarod.

én először csak a bikinivonalat kértem, akkor nem kellett :D

2011. szept. 4. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kor nem akadály. Szőr ne legyen túl nagy, olyan fél centi okés.Nem zavarja, hogy milyen a puncid, ne aggódj, ő is nőből van! Én is angyon kínosan éreztem magam először, de aztán mondta a csaj, hogy ez neki olyan mint másnak megírni egy számlát, ez a munkája.A bugyidat le kell venni, ha teljesen akarod, ha csak bikinivonal, akkor elég, ha félrehúzod. nekem a fenekemnél is megcsinálta. Mindennel 800 ft volt.

Egyébként, jó tanács, úgy menj, hogy közvetlenül előtte fürödtél, nekem sokat segített, és kevésbé éreztem magam kellemetlenül.

2011. szept. 4. 17:09
 3/3 anonim válasza:
100%
Én is először marhára zavarban voltam, de aztán nagyon kedves volt a csaj. Azóta is hozzá járok. Én nem veszem le a bugyim, ide-oda húzogatom. Mézemulziós gyantára járok, az még nem is fáj.
2011. szept. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!