Miért festeted/melíroztatod a hajad?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 13:38
1/12 anonim válasza:
mert nagyon őszülök (sajnos anyától és apától is ezt örököltem). 17 évesen kezdtem színezni, 12 év múlva pedig már festettem. Utálom mert nagyon hullik tőle már a hajam, de nem tudok mit csinálni. Mindenhol őszülök, így muszály. 26/L
2/12 anonim válasza:
Mert más lehetsz tőle. Én 5 év után untam meg. Szeretném végre visszakapni az eredeti hajszínem.
3/12 anonim válasza:
MErt az extrém színek sokkal jobban illenek az egyéniségemhez, mint az unalmas sárbarna, ugyanis eredetileg ilyen. Semmi érdekes, csak ronda. Most épp lila, feltűnő, és imádom:D
4/12 anonim válasza:
Eredetileg szőke voltam és nem is festettem a hajam egészen addig, amíg a szőke szín át nem ment valami undorító seszínű árnyalatva. Így aztán szőkére kellett festetnem, gyakorlatilag azért, hogy újra önmagam legyek.
5/12 anonim válasza:
Mert alapból az a seszínű hamubarna volt. Egyszerűen nem tudtam rámondani, hogy az én hajam, barna, vagy szőke, vagy szőkésbarna mert egyik sem volt. Olyan semmilyen. És nem akartam semmilyen lenni.
6/12 A kérdező kommentje:
14:06-os, akkor egyforma az eredeti hajszínünk, és az ok is, amiért festetjük.
2009. okt. 31. 14:16
7/12 anonim válasza:
Én azért melíroztattam be szőkével, mert nagyon sötétbarna volt a hajam és szerintem így jobban áll :)
8/12 anonim válasza:
Akkor örülök, hogy nem vagyok egyedül, és nem csak engem zavart ez a dolog! :)
9/12 anonim válasza:
mert meguntam a barna hajam (szőke melírcsíkokat tetettem bele), de azóta visszafestettem az eredetire, mert tönkretette a hajamat a szőkítés
10/12 anonim válasza:
hát mert olyan csúnya színű a hajam :S mások mondják, hogy milyen szép ápolt, meg minden.. de én látom minden nap, látom hogy szürkésbarnás semmilyen színű felül :S alul mondjuk nagyon szép ... azért azt csináltam hogy alul festettem be vörösre, és mivel göndör a hajam nagyon jól áll ez most :) felül barna alul piros :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!