Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért festeted/melíroztatod a...

Miért festeted/melíroztatod a hajad?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 13:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
mert nagyon őszülök (sajnos anyától és apától is ezt örököltem). 17 évesen kezdtem színezni, 12 év múlva pedig már festettem. Utálom mert nagyon hullik tőle már a hajam, de nem tudok mit csinálni. Mindenhol őszülök, így muszály. 26/L
2009. okt. 31. 13:42
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Mert más lehetsz tőle. Én 5 év után untam meg. Szeretném végre visszakapni az eredeti hajszínem.
2009. okt. 31. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
MErt az extrém színek sokkal jobban illenek az egyéniségemhez, mint az unalmas sárbarna, ugyanis eredetileg ilyen. Semmi érdekes, csak ronda. Most épp lila, feltűnő, és imádom:D
2009. okt. 31. 13:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Eredetileg szőke voltam és nem is festettem a hajam egészen addig, amíg a szőke szín át nem ment valami undorító seszínű árnyalatva. Így aztán szőkére kellett festetnem, gyakorlatilag azért, hogy újra önmagam legyek.
2009. okt. 31. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Mert alapból az a seszínű hamubarna volt. Egyszerűen nem tudtam rámondani, hogy az én hajam, barna, vagy szőke, vagy szőkésbarna mert egyik sem volt. Olyan semmilyen. És nem akartam semmilyen lenni.
2009. okt. 31. 14:06
 6/12 A kérdező kommentje:
14:06-os, akkor egyforma az eredeti hajszínünk, és az ok is, amiért festetjük.
2009. okt. 31. 14:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azért melíroztattam be szőkével, mert nagyon sötétbarna volt a hajam és szerintem így jobban áll :)
2009. okt. 31. 14:38
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Akkor örülök, hogy nem vagyok egyedül, és nem csak engem zavart ez a dolog! :)
2009. okt. 31. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
mert meguntam a barna hajam (szőke melírcsíkokat tetettem bele), de azóta visszafestettem az eredetire, mert tönkretette a hajamat a szőkítés
2009. okt. 31. 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:
hát mert olyan csúnya színű a hajam :S mások mondják, hogy milyen szép ápolt, meg minden.. de én látom minden nap, látom hogy szürkésbarnás semmilyen színű felül :S alul mondjuk nagyon szép ... azért azt csináltam hogy alul festettem be vörösre, és mivel göndör a hajam nagyon jól áll ez most :) felül barna alul piros :D
2009. nov. 1. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!