Igaz, hogyha menstruáció közben festeted be a hajad az esetleg más színt tükrözhet végeredményül?
Nem mindenkire érvényes, rám pl nem, de barátnőmre nagyon. Függ még, hogy milyen színt szeretnél, meg, hogy melír e, mert arra nem vonatkozik nyílván, mivel nem érintkezik fejbőrel...
1 fodrász
első vagyok, nekem több fodrász is mondta már... nem hiszem hogy akkora baromság lenne.
7. Van-e összefüggés a hajápolás és a menzesz között?
Igen, sajnos megfigyelt tény, hogy menstruáció alatt nem ajánlott hajunkat festetni, mert olykor nem a kívánt eredményt érhetjük el. Ahogyan fontos az is, hogy közvetlenül egy festés előtt ne mossuk, ne ápoljuk hajunkat, mert a hidrolipid réteg (melyet ápoláskor építük), a fejbőr első számú védelmi vonala megvéd minket a külső behatásoktól, így a festést is befolyásolhatja.
Tipp: egyeztessünk mindig ottlétünkkor személyesen időpontot a fodrásszal, ami nem a menstruációnk idejére esik!
nem
1x mondta a fodrászom és direkt kipróbáltam..:D
lehet h azér mer szőkítek??
de am sztem ez hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!